Toplam Oy Verenler: 24
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle Siyah ledli kırmızı stop kırmızı arabada boğuluyor aydın abi, stop yokmuş gibi oluyori bence siyah zeminli stoplar siyh zeminli farlarla çok uyum sağlar ayrıca beyazda jant attıkmı araca tadından yenmez diye düşünüyorum
Valla abi tercih senin tabiki sen sordun bizde fikirlerimizi sunuyoruz sonunda yinede sen kendi beyendiğini yapmalısınki aracına binerken zevk alarak binebilesin
abi bence sen bunların 2sinide takma , doğruyu söylemek gerekirse toyota yaris ledli stop konusunda kendini geliştiremedi , güzel ledli stop modeli yok ama senin araca uyarsa bir başka model daha ledli stop var onu tak derim bnce ,fotosu burda abi,
Arkadaşlar yeni Yaris'imin stoplarını değiştirmeyi düşünüyorum ama Türkiyede satılan Ledli denen 5adet led bulunanlardan değil.
aydın abi bence orjinal ledli olanı daha güzel.. gündüz de kırmızı halde araçla tam uyum sağlar diye düşünüyorum.cardomain imzalı yaristeki gibi beyaz bir jant ve kırmızı bijonlar müthiş olur!
pardon abi ben onu kastettiini anlayamadım tabi zevk meselesi bu iş , bnmde o hoşuma gidiyo bunlar içinde
aydın abi senın eski yariste spoyler var mıydı varsa resmine nasıl bakabilirim
Hayırlı olsun Aydın, valla ben ilk görüştü vurulmuştum zaten ona
Aydın abi gümrüğe takılıcak ama , o fiyattaki bi ürün geçemez gümrükten , gümrük sınırı kargo dahil 150€ diye yazıyordumki tam aklıma bişey geldi yaa ohh bayrama yakınızya bayramlarda bu sınır 450€ yükseliyor kısa bir süreliğine Hayırlı olsun abi önce jant lastik ve yayla başlasaydın daha güzel olurdu