Toplam Oy Verenler: 24
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Aydın Abi Mercekli farları nereden kaça aldın? Belki (her ne kadar şu an durumu olmasa da) ileride almayı düşünen arkadaşlar vardır aramızda
senin gibi mi 350TL
Evet, terciğimin en büyük nedeni tek tek satılıyor olması ;)bu sefer tersten başlamak istedim nedeni ise bayramda kankardeşim geliyor almanyadan o gelirken boş gelmesin diye hemen stopları spariş ettim onun adresine o gelirken valizde getireceği için gümrük sıkıntım yok bu arada mercekli ön farlarıda aldım takılmayı bekliyor. plakamı daha bugün sabah aldım 07 ANAklıma başka birşey geldi olmazsa diyorum kışı bu şekilde atlatayım jant lastiği de sonra alıp bütün hepsini araca aynı anda 1 günde monte edeyim nasıl olur?
biliyordum bunu diyceğini o nedenle zaten sana önce jant yay sonta far stop demiştim ben abi, şimdi gezersin farlı ve stoplu halde ama jantsız ve yaysız hiç güzel durmaz vaa sen jantları ve yayları alınca toptan taktır en iyisi vzgeçtim ben ayrı ayrı iş yapmandan
Kırmızı güzel seçim olmuş Aydın bey.Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diyorum ben de.
kırmızı diyorum başkada birşey demiyorum
Kesinlikle kırmızı sport led
üstündeki jantlarla biraz idare ediverelim artıkın sanki öbür arabada 15 yoktu ssw 16 olurmu? illede 17mi diyorsun mesut? 16ya 195/45 mi 205/45mi takmalı sence?Teşekürler
Aydın, bence folyoyu boşver.
AYdın abi öndeki siyah kısım hiç hoş olmamış bence arabaya jantları yakmışsında arabayı leylek bırkmışsın abi ya yaylarıda ben taktım araca Bence arkadaki jant daha hoş, siyah kırmızı boğmuş arabayı
aynen..top sakal gibi durmuş stoplar da hayırlı olsun abi