0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla ya makyaj ne zaman gelecek ? Bilen var mı ?
fluence meganedan sonra gelen bir araç.megane yarattığı kötü imajdan sonra banttan kaldırıdı ve yeni bir imaj için fluence geldi.
Kötü imaj ne anlamadım. Enaz 10 kişi tanıyorum ve biliyorum megane binen şikayet eden yok. Araçta kronik sorun yok.Ama 2002-2007 corollada var yeni corollalarda da var ve 2002-2007 arasında sorun bilinmesine rağmen makyajlanırkende giderilmedi. aracı seversiniz sevmezsiniz o başka.
kamil bey megane 2 lerde sorun yok diyenler bence 100 de 1 ve ya 2 dir ..ben şöyle söylüyeyim 2006 model megane aldım sıfır aracımı 22000 km de sattım aracım her 2 ayda bir servise girdi neleri arıza yaptıgını sayayım , direksiyon mili deyişti deyeri 3000 tl idi bu mil 1 sene içinde iki kere deyişti . debriyaj deyişti deyeri 800 tl , klima radyetörü , hortumları deyeri 540 tl, kapı gergileri deyişti 3 kapının 180 tl , cam motoru deyişti ön iki kapı 300 tl , balatalar deyişti 90 tl, ön takım deyişti 950tl , bana kimse renoyu övmesin hele toyota ile kimse meganeyi kıyaslamasın megane de sorun yok diyenler bunlar sizin icin sorun deyilse bilemem ve bu saydıklarım cogu kıronik sorun ben megane mi 27500 aldım 20750tl ye zor saattım 22000km de idi birdaha reno almakmı asla ve asla
size söylememiştir arkadaşlarınız
ben kendim megane de sürdüm ford da kullandum honda da sürdüm toyota bir başka honda toyotanın yanında daha cok spor kalıyor ama toyotaya gönül rahatlığı ile biniyorum bence en büyük keyif bu
her zaman söylerim civic kendini genç hisseden zıp çıktı olan ve hız düşkünü adamın arabası.corolla baba arabası her kez kolay kolay corollaya yakışmaz.ford bunlarda yerini bulamamış olanın arabası kendini hala nasıl hisseetiği hakkında fikri olmadan araba alır.megane ise sıfır araba aldım deyip üç kuruşa aldıkları arabanın havasını yapanların arabası.3 kuruş değil amma kıro arabası yani kimse üstüne alınmasın