Gönderen Konu: FLUENCE 1.5 DCI 105 PRİVİLEGE BEYGİR Mİ yoksa COROLLA 4D ELEGANCE  (Okunma sayısı 33498 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
105 beygirlik dizel Megane'yi ben de kullandım, çekişi tek kelimeyle muhteşem. TDCI'dan daha iyi olduğunu bile iddaa edebilirim.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
ben ilk cıkan modellerde ne olursa olsun temkınlı olunmasından yanayım kı daha sonra arabaların toplatıldığını cok duymuşsunuzdur sorunlar nedenıyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Corolla - manuel vites - diesel . Önerim bu. Fluence'e gidersen parana yazık olur....Showroom da içine girdim baktım , hiçbir esprisi yok.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • VVT-İ ---- kaFa RaHaT---
  • Kan Grubu: 0+
Reno yerine tabikide toyota tercih edilir.. fluence nasıl bi araba bilmiyorum fakat corolla lagunadan bile daha ağır duruo..
Making Difference....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
öncelikle ne alırsanız alın hayırlısı ile ve sağlıklı günlerde kazasız belanın binin...
ikincisi yeni bir araç çıkması pek fazla kişide olmaması fluence yi çekici yapabilir.farklılık yaratırsınız fakat şekil açısından bakıldığında reklamlarındaki gibi de durmuyor..bende show room a gidip inceleme kararı almıştım.reno nun çabuk eskimesi yıpranmasını da düşünürsek bu araç 2 yıl sonra nerde olacak onu da düşünün derim..fakat bırakın şimdiki corollaları bi nesil öncesi bile hala güzel..mutlaka bi makyaj gelecektir fakat her değişikliğide beklerseniz daha da kararsız kalırsınız..
şimdiden hayırlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
Corolla ya makyaj ne zaman gelecek ? Bilen var mı ?
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Corolla ya makyaj ne zaman gelecek ? Bilen var mı ?

2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
2012 çok uzak değil mi ?
O zaman makyaj değil , yeni model belki.... ?
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
renault yine şirket arabası yapmış aslında. bol bol filo satışı yapar. gösterişi seven firmalarda hemen atlar. geçen sene iş yaptığım firmalardan biri megan II lerini memnun olmadığı için opel astrayla değiştirdi. şimdide opelleri neyle değiştirsem diye bakıyor. tabi benim gösterdiğim adres belli ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
fluence meganedan sonra gelen bir araç.megane yarattığı kötü imajdan sonra banttan kaldırıdı ve yeni bir imaj için fluence geldi.
Kötü imaj ne anlamadım. Enaz 10 kişi tanıyorum ve biliyorum megane binen şikayet eden yok. Araçta kronik sorun yok.Ama 2002-2007 corollada var yeni corollalarda da var ve 2002-2007 arasında sorun bilinmesine rağmen makyajlanırkende giderilmedi. aracı seversiniz sevmezsiniz o başka.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
megane şahsen bana dayanmaz acayip kalite düşük.corolla ile girdiğim yerlere megane ile girsem çıkamam.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Kötü imaj ne anlamadım. Enaz 10 kişi tanıyorum ve biliyorum megane binen şikayet eden yok. Araçta kronik sorun yok.Ama 2002-2007 corollada var yeni corollalarda da var ve 2002-2007 arasında sorun bilinmesine rağmen makyajlanırkende giderilmedi. aracı seversiniz sevmezsiniz o başka.
  kamil bey megane 2 lerde sorun yok diyenler bence 100 de 1 ve ya 2 dir ..ben şöyle söylüyeyim 2006 model megane aldım sıfır aracımı 22000 km de sattım aracım her 2 ayda bir servise girdi neleri arıza yaptıgını sayayım ,  direksiyon mili deyişti deyeri 3000 tl idi bu mil 1 sene içinde iki kere deyişti . debriyaj deyişti deyeri 800 tl , klima radyetörü , hortumları  deyeri 540 tl, kapı gergileri deyişti  3 kapının 180 tl , cam motoru deyişti ön iki kapı 300 tl , balatalar deyişti 90 tl, ön takım deyişti 950tl , bana kimse renoyu övmesin hele toyota ile kimse meganeyi kıyaslamasın megane de sorun yok diyenler bunlar sizin icin sorun deyilse bilemem ve bu saydıklarım  cogu kıronik sorun ben megane mi 27500 aldım 20750tl ye zor saattım 22000km de idi birdaha reno almakmı asla ve asla
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
oha hani renault parçaları ucuzdu
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
  kamil bey megane 2 lerde sorun yok diyenler bence 100 de 1 ve ya 2 dir ..ben şöyle söylüyeyim 2006 model megane aldım sıfır aracımı 22000 km de sattım aracım her 2 ayda bir servise girdi neleri arıza yaptıgını sayayım ,  direksiyon mili deyişti deyeri 3000 tl idi bu mil 1 sene içinde iki kere deyişti . debriyaj deyişti deyeri 800 tl , klima radyetörü , hortumları  deyeri 540 tl, kapı gergileri deyişti  3 kapının 180 tl , cam motoru deyişti ön iki kapı 300 tl , balatalar deyişti 90 tl, ön takım deyişti 950tl , bana kimse renoyu övmesin hele toyota ile kimse meganeyi kıyaslamasın megane de sorun yok diyenler bunlar sizin icin sorun deyilse bilemem ve bu saydıklarım  cogu kıronik sorun ben megane mi 27500 aldım 20750tl ye zor saattım 22000km de idi birdaha reno almakmı asla ve asla

valla bemim etrafımda iyi bildiğim bir sürü megane var.(üst komşum(2008) okuldan iki arkadaşım(2004-2005) hala oğlu(2007) vs ) daha bakım dışında bir masrafları olduğunu duymadım. Malum erkekler bir araya gelince araba mevzuu sıkça açılır. belkide haklısınız. bilemiyorum. Ama hiç birinin arabasında cızırtı tıkırtı yokken bemim arabamda var ve km onlardan düşük.şans diyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
size söylememiştir arkadaşlarınız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ben kendim megane de sürdüm ford da kullandum honda da sürdüm toyota bir başka honda toyotanın yanında daha cok spor kalıyor ama toyotaya gönül rahatlığı ile biniyorum bence en büyük keyif bu
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
size söylememiştir arkadaşlarınız :D
yok bemim alacağım en son araçlardan biridir megane ama doğruya doğru daha az yol sesi alıyor ve iç mekan tıkırtısı benim arabadan az. uzaktan sevmeyi tercih ediyorum ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
ben kendim megane de sürdüm ford da kullandum honda da sürdüm toyota bir başka honda toyotanın yanında daha cok spor kalıyor ama toyotaya gönül rahatlığı ile biniyorum bence en büyük keyif bu
aracı alırken 2006 jettayı almadım toyotayı aldım. Pişman mıyım derseniz jetta daha modern ve sürüşü daha iyi ama zaman toyotayıda jettayıda gösterecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
her zaman söylerim civic kendini genç hisseden zıp çıktı olan ve hız düşkünü adamın arabası.corolla baba arabası her kez kolay kolay corollaya yakışmaz.ford bunlarda yerini bulamamış olanın arabası kendini hala nasıl hisseetiği hakkında fikri olmadan araba alır.megane ise sıfır araba aldım deyip üç kuruşa aldıkları arabanın havasını yapanların arabası.3 kuruş değil amma  kıro arabası yani :D kimse üstüne alınmasın
atakan kardeşim kıro lafı ağır oldu burada insanların kişiklerini  tartışmıyoruz aracları sağlamlıklarını güvenliklerini tartışıyoruz kelimeleri secerken dikkatli olalım
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
doğru dedin .fakat trafikte karşılaştıklarımın hepsi öyle yinede özür dilerim