Gönderen Konu: FLUENCE 1.5 DCI 105 PRİVİLEGE BEYGİR Mİ yoksa COROLLA 4D ELEGANCE  (Okunma sayısı 33497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Bazı sınıf değişiklikler oldu sanırım. Symbol, Fluence nin alt versiyonu gibi (dış tasarım), Clio'da, Megane'ın alt versiyonu gibi olmuş. Diğer yandan son nesil Laguna'un arka tasarımını beğenmeme rağmen Lagune Coupe bence çok alımlı bir tasarıma sahip. Yine Megane ile bir çok ortak noktayı (üretim vs.) barındıran Nissan Qashqai'de sanırım segmentinin son zamanlarında en çok satanı.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  Alper, Meganelar hala üretimde III. nesil ile. Ayrıca Selçuk, Megane III ler Türkiye'de üretilmiyor.
bahsettiğim fluence zaten, megan III hb de ileriki dönemde üretime başlayacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
Ben showroom da inceledim, donanım yönünden corolla ya oranla biraz daha iyi ( Citroen Renault gbi fransız arabalarının donanımlar her zaman + dır bence ) ama corolla ruhu olan bir araba. Tercihim kesinlikle corolla dan yanadır..
toyota corolla comfort 1.4 D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
Corolla Corolla Corolla. Yakıtı Koy Servisi Aksatma Aya Yine Çıkarsın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bende E12 Corolla Var.Bazen Arkadaşın Megané''ı İle Dolaşıyoruz Toyota Beşik Resmen İnsanın Çukurlara Girmesi Geliyor :) Megané'de O Yok Takur Tukur Edıyor Her Taraf :)
Megané Özellikle Virajlarda Çok Savruluyor. Toyota'da Özellikle Virajlara Sert Girdiğim Zaman Savrulmuyor.Yola Yapışıyor Sanki. Ben Birde Zayıf  Olduğum İçin Beni Fırlatacak Gibi Oluyor :)
Toyota'dan Şaşma Derim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
toyotanın süspansiyonunu bende çok özlüyorum, çok yumuşak , çok konforluydu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
toyotanın süspansiyonunu bende çok özlüyorum, çok yumuşak , çok konforluydu
toyotadan başka arabaya binince rahat etmiyorum toyotaya alışmışım bırde tıngır mıngır sallıyor resmen :) motor izalasyonuda mükemmel ses gelmiyor :)
ben bu aracı ılk aldıgımda fren yaparken gaza dokunurken korkardım :) öyle ki yumuşak bir araba.tek sorun linea modeli olması :) ama 2007 meganénin full modelıne değişmem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
toyotaya konforlu diyenleri benim arabama davet ediyorum :) içiniz dışınıza çıkıyor :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Davet yeni nesil için demi türkay |-\
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
98 için :) apex yay var en sertinden :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Ben tercihimi yeni nesilden yana kullansam küsmezsin demi kardeş...Apex almayayım dokunuyor..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
o konforlu ama o olmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Yaş ilerledikçe konfor arıyoruz türkay kardeşim bu seferlik idare et bilare bineriz... :foto:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bir alimden zalim, bir zalimden de alim doğar...
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
kesinlikle yeni nesil corolla.neden?
çünkü biri toyota biri reno.
gerçekten de öyle.fuluensi inceledim kullanılan malzeme ikinci sınıf.
corolla daha sağlam.malzemede öyle.
sonra yeni çıkacak olan (çıktımı bilmiyorum ama) corollaların torkunu biraz daha arttırıp bi vites daha eklemişler.yani 6 ileri.ayrıca yakıt biraz daha düşmüş.
renoya dikkat.
çünkü 100 binden sonra meganlar gibi canlı bomba olabilirler.
her şerde bir hayır vardır...

1997 toyota carina 2000 gli beyaz renk.manuel vites.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
toyotaya konforlu diyenleri benim arabama davet ediyorum :) içiniz dışınıza çıkıyor :P
ben seat toledo'yuda kullandım toyota süspansiyon konusunda daha sağlam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
bu fluencenin şimdiden bayağı bir hastası oldu Türkiyede. benim şahsi tercihim corolla olurdu, sebebi ben sık araba değiştirmem uzun zaman binmeyi isterim, dolayısıyla uzun ömürlü dayanıklı bir araç isterim..toyotayla da bu yüzden tanıştık zaten..renaultun uzun ömürlü olması başka bir konu ; meganlardan biliyoruz her an çok enteresan bir arızayla arşılaşmak son derece olası. Ayrıca euro ncap sitesine de baktığımızda toyotanın sağlamlık ve emniyet durumu göz dolduruyor..bir başka konu da ABD, corollayı çok seviyor ve satışlar hep yüksek..Otomobil konusunda aşmış olan amerikalılara fluence satılabileceğini ben pek zannetmiyorum ve bu durum da tesadüf olmasa gerek.
Son olarak Hakan Öztürk bey megana yok satıyor demiş ; ülkemizde maalesef clio da yok satıyor, dacia da yok satıyor, hyundai de yok satıyor...Türkiyede halen arabanın renginin beyaz olmasını full diye nitelendiren sayısız insan var..biz çok bilinçli bir pazar değiliz, bence o yüzden megane yok satıyor.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
elimizde megane II de var. ona biniyorum.99 corollama biniyorum.99 corollada yaşadığım rahatlığı 2008 megane da yaşayamıyorum. birde arka koltuklarda otursam bu fark 2 veya 3 e katlanacak. onun için COROLLA diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Bende bugün gördüm, bi tane Fluence.Tasarımı çok etkileyici olmasada yine de kendine has, alıcısı alacaktır.Megane II'yi özlücez galiba :D
Bu arada araba yerden çok yüksek duruyor sanki  :blink:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
3 farklı arabada yolculuk yapıyorum gerekince kullanıyorum corollanın süspansiyonu yumaşaklığı acayip konfor hissetiyor tam uzun yol aracı :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Corolla sol arabamı satıp fluence alıyorum.Yerden çok yüksek dağa bayıra tırmanacam..
Atakan deli olacaktır birazdan cevabı yazar..Ultrafanatik kardeşim :alkis: :alkis: |-\ |-\.Sen hondayı niye bukadsar savunmuyon ati..
2011 d4d Corolla