0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ben zaten servislere güvenmiyordum böylece tezlerimde yanılmamış oldum.
10 gün önce derindere toyoya zeytinburnu servisine arabamı götürdüm arka 2 çamurluk boyandı yaklaşık 2 tarafın 5 er cm lik bölümleri boyandı 500 lira + arka tampon boyalı 700 lira ön fren balataları ve arka fren balataları 280 lira... Şimdi bu gün arabamın arka kampanalarından ses geliyo frene basıldığında yeni gittim ve aynen şöle bi sorun arka kampanalar bozulmuş her iki lastik için 250 lira şimdi sence servise gitmek ne kadar karlı??? toplamda 1730 lira ben bu fiyata dışarda yaptırsaydım herhangi bir yerde yada maslak sanayide arabamın ön takımından tutta arkasına kadar her şeyini yaptırabilirdim hemde aracın başında izleyerek görerek.Bu adamların ne yaptığınıda görmüyorum? Acaba ne yptılar???
Evet Ahmet sana katılıyorum haklısın.
Aleykümselam;antifiriz değişimi ve buji değişimi içiin servise gitmen biraz pahalıya mal olmuş mehmet abi, keşke sanayide yapsaydın, antifiriz 3 litre 15 lira, buji ngk veya bosch 20 lira, el emeği de 10-15 lira ya malolurdu...
Bundan sonra degil başında durmak yapışacağım, kovarlarsada alır arabamı giderim be ya.