0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eskiden (30-40yıl önceleri) TV yok, radyoda müzik ve kaliteli programlar var. Çocuklar çevrelerinden gördüklerini uyguluyor. Annesine babasına dayısına danışıyor... Şimdi gugıl'a soruyoruz ve face teki videolardan etkileniyoruz...
Ben diyorum ki, tecavüz ve taciz suçlarını işleyenlerin, bunlara yardım edenlerin, göz yumanların alayını idam edecek yasa geri gelmeli!!! Ama önce kısasa kısas ne yaptılarsa, aynısı onlara yapılmalı...
bu tür olayların ahir zamanda vuku bulacağı, çeşitli ayet ve hadislerle bildirilmiştir.Geçenlerde, çok değerli bir hocamızla sohbet ederken; daha önce hiç duymadığım şeyler duydum. şöyle ki; Şimdiye kadar konya ve civarında yüzyıllardır deprem olmammış, Meydana gelen tek deprem, Selçuklular zamanında gerçekleşmiş, bunun sebebini de o zamanlarda insanlar arasında fiili livata oldukça ilerlemiş, Allah cc. bu insanları deprem ile helak etmiş, aynı zamanda bu deprem Selçuklu devletinin yıkılmasında da ciddi rol oynamış.Hatırlarsanız, asırlar sonra, geçtiğimiz günlerde Konya yine üst üste günlerce sallanmıştı, bunu yapılan bir araştırma ile kıyaslayacak olursak, son zamanlarda Konya'da homoseksüellik - livatacılık, çok yüksek oranlara çıkmış.. Değerli hocamız, meydana gelen olayaların insanların hal ve hareketlerine göre verildiğini bu şekilde hatırlatmıştı.
Bu mesajınızda tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım!
eğer istediğiniz şeriatsa batsın istemez
Ama çok tuhafıma gidiyor... Şimdi bir bayan bu forumda (ya da herhangi bir forumda) sadece ''Merhaba!'' yazıp, tanışma başlığı açsa, aynı gün 150 kişiden mesaj alıyor. Bazen de aynı kişiden 10 mesaj alıyor! Ama ne hikmetse, kaç günde, bu konuya sadece 8-10 yorum geliyor...