0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaman kim sizin adalet sisteminizi bozduysa kim birilerine bazı tarikatlara üye diye ayrıcalık tanıdıysa savcıalrı hakimleri siyasete soktuysa ondan hesap sorun.bizim atatürk'ün türk halkının kurduğu adalet bu değildi
dünyanın çivisi çıkmış abi bencede kısasa kısas olmalı anca o zaman suç oranında azalma olur
aslında fazla söze gerek yok, toplumlar hakettikleri gibi yönetilirlermiş, evvela bunu hakedecek ne yaptık, bundan sonra ne yapmalıyız, bunu taştışmak lazım..
Evet bencede Halkını cahil,işe yaramaz olarak gören, dinini bir tehlike olarak algılıyan sistemin çöküşünün belirtileri bence.İnsanlar Kuran ve sünnete sım sıkı sarılırlarsa sorun kalmaz.
Beyler.Lütfen yazdiklarinizi bir süzgecten gecirip yazin.
ee okuyun canım ya:=)))bende biraz uzun tutmuşum içimi döktüm heralde..
2- Forumlarımızda hiçbir üyenin özgürlüğünü kısıtlayacak veya uygun olmayacak davranışlarda bulunmayacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak; kanun dışı, zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak, siyasi içerikli propaganda yapmak, herhangi bir yasa dışı örgüt döküman/dökümanları yayınlamak ve/veya bu konuda herhangi bir açıklama yapmak, herhangi yasa dışı bir örgüt/kurum/kuruluş üyesi ya da sempatizanı olmak, Atatürk ilke ve inkilaplarını ve Türk milletini rencide edici/edebilecek unsurları, Anayasa’nın değişmez/değişmesi teklif edilemez madde/kelimeleri ile güvenceye alınmış konularını tartışmaya kalkmak; bu İletişim Platformu’nda yetkili bir kişi gibi davranmak; verilen hizmetleri, platform yöneticilerini, moderatörleri ve diğer forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek; bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir ulusal ya da uluslararası kanunu, anlaşmaları, tüzükleri çiğnemek, trafik kurallarına aykırı eylemleri teşvik etmeye yönelik mesaj yazmak kesinlikle yasaktır.
Bu mesajınızda tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım!
böyle bir konu altında yok kurana sarılın yok din olmayınca böyle olur gibi yorumlar yapılmasını garip buldum hatta bu yorumu yapanlardan biri karabük örneğini vermiş... yenicedekiler müslüman değil mi? ben karabükte de yenicede de görev yaptım hepsi gayet müslümandı yada öyle görünüyorlardı ama bu örnek malesef o bölgede çok sık yaşanan bir örnek hatta yenice bu tür vakalarla meşhur bir yer....
inançlı olmanında inançsız olmanında bir sınırı olmalı diye düşünüyorum...insan yapısı sınırları genişletmeye müsait bir yapıdır.... herşeyin uç noktası zararlıdır bence.... allah sevgisinin de siyasi düşüncenin de hatta alışkanlıklarımızın bile uç noktalarına varmadan sınırını çizmeliyiz....körü körüne olan inanışlar insanları bir süre sonra "yetinememe" duygusuna yöneltir...dini kuralların katı yaşandığı toplumlarda da insanlar zarar görür....bu kuralların hiçe sayıldığı toplumlarda da.....