0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanızı güle güle kulanın Umut bey
Yalnız arabada bir özelliği çözemedim.Hız göstergesinin orda emniyet kemerinizi takmadığınızda yanan kırmızı ışığın üzerinde de bir ikaz ışığı var kırmızı, koltuğa benzer.Arada o yanıyor ve onun ne olduğunu çözemedim bir türlü.Umarım herkese araba sahibi olmak nasip olur,
Değerli arkadaşlar,artık ben de bir Toyota binicisiyim.Toyota Corolla Terra 1.4 16 valf sahibi oldum ve arabadan son derece memnunum.Hatta geçen gün alıcı bile çıktı arabama Darısı araba sahibi olmayan herkese olur inş.Gerçekten çok konforlu bir araba, arabada ilk olarak motorda yapmam gerekenleri yapıyorum, geçen gün bujilerini,yağını,yağ filtresini, hava filtresini değiştirdim.Kendimi biraz daha toparlayınca vites kutusunu yağlattırıp enjeksiyonlarını temizleteceğim.Yalnız arabada bir özelliği çözemedim.Hız göstergesinin orda emniyet kemerinizi takmadığınızda yanan kırmızı ışığın üzerinde de bir ikaz ışığı var kırmızı, koltuğa benzer.Arada o yanıyor ve onun ne olduğunu çözemedim bir türlü.Umarım herkese araba sahibi olmak nasip olur,
Babam yaşındaki komşumuzda bahsettiğiniz aracın aynısı var special olanı.. Nazik kullanır, sıfır almıştı 2001 model. LPG taktırmadı benzinle kullanıyor. Şu aralar yakıt konusunu hiç görüşmedik ama 2-3 ay önce 50 lira benzinle 190 km şehiriçi yol yapıyordu..