Gönderen Konu: Sonunda aldım..  (Okunma sayısı 2861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonunda aldım..
« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2009, 16:08:46 »
Sanırım sakin parkurları kullanıyorsun Umut. Adana'da yaşıyorum. Sabah erken çıkıyorum sırf trafiğe kalmamak adına. 9 km'lik mesafeyi 5.0 ortalama ile geliyorum. Fakat akşam eve dönerken mecburen trafiğe takılıyorum ve 7.0'dan aşağı yakımıyorum. Dolayısıyla belirttiğin değeri yakalaman mümkün eğer dikkatli kullanırsan ve şanslıysan :)
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2009, 16:08:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Ekim 30, 2009, 16:17:08 »
Sanırım sakin parkurları kullanıyorsun Umut. Adana'da yaşıyorum. Sabah erken çıkıyorum sırf trafiğe kalmamak adına. 9 km'lik mesafeyi 5.0 ortalama ile geliyorum. Fakat akşam eve dönerken mecburen trafiğe takılıyorum ve 7.0'dan aşağı yakımıyorum. Dolayısıyla belirttiğin değeri yakalaman mümkün eğer dikkatli kullanırsan ve şanslıysan :)

Hakkı bey, bahsettiğiniz değerler 1.3 yaris içinse, aynı şartlar için bile daha ağır ve 1.4 cc olan Corolla için geçerli olmayacaktır.
Herneyse, ,imrendim doğrusu. Güle güle, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Dizel M/M ekonomisini benzinli konforunda yaşıyorsunuz. (Gerçi 160/700=23 kuruş/km yapar ki, benim başta şaşırdığım değerlere göre çok daha olası :) )

2006 Corolla HB Terra D-4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2009, 16:18:32 »

Ben iller bankasının orda oturuyorum, üniversiteye gidiyorum, işe giderken de dilberler sekisin olduğu yolu kullanıyorum dönüşte de boş olduğunda iboosmanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 30, 2009, 16:24:55 »
Ben iller bankasının orda oturuyorum, üniversiteye gidiyorum, işe giderken de dilberler sekisin olduğu yolu kullanıyorum dönüşte de boş olduğunda iboosmanı :)

İboosman dışında parkurlarınız oldukça akıcı görünüyor :) Dikkatli kullanımla bahsettiğiniz tüketim değerini test edip onaylıyorum :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Ekim 30, 2009, 16:57:25 »
İboosman dışında parkurlarınız oldukça akıcı görünüyor :) Dikkatli kullanımla bahsettiğiniz tüketim değerini test edip onaylıyorum :)

Teşekkür ederim anlayışınız için,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 30, 2009, 17:05:12 »
Aracınızı kazasız iyi günlerde kullanın.:Kontagı actıgınızda hava yastıgı,abs,p/s(elektro servo direksiyon) uyarıları yanar.Bunların kontrolü gerçekleştikten sonra söner.Marş yaptıktan sonra tekrar  aracı durdurup çalıstırmadıgınız zaman  bu uyarı ısıklarının hiçbirinin yanmaması gerekir..Direksiyonun altında hava yastıklarını kontrol eden spiral hava yastıgı kablosu var onda sorun varsa sürekli yanar.Ama arada bir yanması bir sorun olduğunuda gösteriyor..O parçanında servis fiyatı 350 tl...Aracınız bu şekilde yakıyorsa hiç lpg taktırmaya gerek yok.Tekrar hayırlı olsun....
2011 d4d Corolla