0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
senden cevap beklemiyordum desem yalan olur abi biliorm abi var ama getirtmesi nasıl olcak bir kere ebaydan agzım yandı 'Ahmet Özkok' abi ile halletmiştik.Fiyatı nasıl olur tam bir bilgim yok malesef
daha komiğini söyleyim mi, çıkar kendi shifter'ını, götür tornacıya, kessin kısaltsın
+1995 artı ve eksileri nelerdir acaba ?
Türkay benden çok yaşıyacak ben diyecektim şimdik git fazlalığı kestir kurtul diye Türkay demiş Fazlalık vites kolundaki fazlalık yani
Ne kadar sağlıklı ?
Tornacıda kestirip yaptırılırsa tahminimce vites daha sert olucaktır ve vites kolu normalden daha fazla geri veya ileri yatıcaktır. Eksileri olmasa adamlar onun için ayrı çubuk yapmazlar. Kişisel tercihtir ama son derece gereksiz bişey:) Efsanenin vitesi bence çok güzel ve vites geçirmek zevkli. Hızlı vites geçişi için short shift se arabana acımadan hart die çekersen vitesi son derece seri geçirebilirsin:)
Hocam drag yapmayacaksan short shift işine girişmen çok da gerekli gelmiyor bana. Son hızın düşecek yok yere, sen alışasıya kadar cart curt sesler gelecek vites değiştirirken, elin vitesin üzerindeyken bile tam anlamayacaksın kaçıncı viteste olduğunu vs.vs.
sadece vites değiştirme hızı -milisaniyelerle belki- değişecek..
demekki çok da gerekli değilmiş ama sırf zevk olsun diye yapılabilir bence.