0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olur abi niye olmasın ben daha bir çok seviyorum yabancı uyrukluları, hatta en sevdiğim yabancı uyruklu
Forumda bir boşluğun,eksikliğin oldugu nasılda belli ediyor kendini.Türkay'ım uçmuş gidiyor.Senin kondüktör artık forumda bilet kontrolü yapmıyor galiba Serbest kalmak diye ben buna derim Türkay
Evet Ankara ahalisi uyuyormusunuz.Gelecekmisiniz,gelmeyecekmisiniz şuraya iki kelime karalayın hele.Yazı yazmak forumumuzda ücretsizdir.Alper bey,Oğuzhan,Ceyhun,Erhan,Umut abi,Türkay ve adını yazmadığım diğer forum ahalisi.Neden sesiniz çıkmıyor dostlar.....
özcan hocam malesef 22 kasımda benim nöbetim varbir başka etkinlikte görüşürüz inşallah.selamlar
22 sinde ben de adli nöbetçiyim ama sorun olmaz... yeter ki adli vaka veya defin ruhsatı çıkmasın...eğer defin çıkarsa 20 dakika yarım saat yanınızdan ayrılmak zorunda kalırım ama adli vaka çıkarsa (otopsi) o zaman vedalaşırız ..yok ama allah yardım eder vaka çıkmaz inşallah... hep beraber dua ederiz vaka çıkmasın diye çıkmaz o zaman.....
sizde gelin kemal bey otopsiye sizi de götüreyim...
otopsiye sizi de götüreyim...
toptan psikopat çıktılar iyi mi?
Özcan Abi bu kez bende gelirim büyük ihtimal. Yani inşallah Sen yine de pek güvenme bana
ben niye renocu olmuşum arkadaşım ?? yine nöbetime denk gelmiştiniz gelemeyeceğimi söylemiştim... beni öldürün hakkımı yemeyin....