0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer biriniz olsun yanında hanım getirmezse yeminle terlikle kovalarım sizi....
Haydaa, nerden hanım bulalım iki ara bir derede..; yabancı uyruklu olsa olurmu acaba
olur abi niye olmasın ben daha bir çok seviyorum yabancı uyrukluları, hatta en sevdiğim yabancı uyruklu
Forumda bir boşluğun,eksikliğin oldugu nasılda belli ediyor kendini.Türkay'ım uçmuş gidiyor.Senin kondüktör artık forumda bilet kontrolü yapmıyor galiba Serbest kalmak diye ben buna derim Türkay
arada bakıyordur ooo, bakmadan durur mu
Abi artık biz seni idare ederiz.Sıkma sen canını..buluruz bir yolunu
bu kadarda Cesur'sun yani.. Kemal abi sence Türkay bu onuda ciddimi acab.Hatundan kormuyormuş
Türkay korkacak bir şey yapmıyorki, gayet sakin foruma devam ediyor
yahu ben sohbet arkadaşı bulayım diyorum siz yabancı uyruklu diyorsunuz... haa onun yanında şöyle italyan yada ispanyol uzun boylu geniş omuzlu düzgün hatlı bir beyde gelecekse olur tabi neden olmasın.... (töbe töbee)
birde şunu anlamadım??naassıı yani özcan bey...
Darısı bize valla ne deyim abi
Özcan Abim buradayım konuyu takip ediyorum Tarihlerin kesinleşmesini bekliyordum sadece Kız arkadaşımla birlikte katılabilirim izin alabilirsek (elimden geleni yapacağım)
Ceyhun buraya herhangi bir görüş belirtmezseniz nasıl tarih belirleyebiliriz ki.Haksızmıyım...Herkes bir öneride bulunsun ki ortaya birşeyler çıksın....