0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen arabanı al,bu arada bende alayım ve zaten daha çoook var Bekir..Birde Gökmen'de gelebilseydi.Ne iyi olurdu değil mi?
hande hanımın nedir sizden çektiği
Dostluk, arkadaşlık bizimkisi başka birşey değil
hiçbirinizi tanımıyorum daha tanışmak kısmet olmadı ama bende ankaradayım batıkentde, gelmek isterim sizlerle...
Fazla abartmayın kızcağızı iflas ettireceksiniz
Adam çoktandır görmediği arkadaşıyla karşılaşmış, arkadaşı bunu evine davet ediyoradresi verdikten sonra açıklamalara geçiyor-eve gelince sağ dirseğinle otomatın düğmesine bas, -sağ ayağınla kapıyı ittir içeri gir-Sol dirseğinle asansörün çağrı düğmesine bas-Sol ayağınla asansörün kapısını arala-asansörün içi bira dar, burnunla 7. kat düğmesine bas-7. katta asansör durunca poponla kapıyı ittir aç, hemen sağdaki kapı-yine burnunun ucuyla zile bas ben hemen çıkarım.... Şaşkınlıkla sorar arkadaşı...İyide neden dirseğim - ayağım - burnumla; neden elimi kolumu kullanmıyorumpişkince cevaplar ev sahibieeee... bunca yıl sonra eli kolu boş gelecek değilsin heralde...
Ankarada olsaydı gelirdim , rehberlik kokartım var, ülke içinde her yere ucak 20 Tl. banaama ankaradan beypazarına gelmem çok zor olur, birde Hande hanıma fazla yük olmak istemem, gelsem şimdi yemekti, bi şişe rakıydı, yok mezesi falan , kızcaaza çok masraf olur, kendim ödeyeyim desem , o da olmaz misafir gidiyoruz, ,,
hande teyze kadar kafanıza taş düşsün emi?
konuyla ilintili olarak;sadece yemek aktivasyonu mu düşünüyorsunuz yoksa beypazarı turu da düşünür müsünüz?