0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu yanlış yerde değil mi yoksa bana mı öyle geliyor ?
Sinan bey çok güldüm Allah razı olsun, konu hakkında yardımcı olmayı bende en az diğer arkadaşlar kadar çok isterdim ama, yağ yakma sorununun birden fazla sebebi olacağı için laf kalabalığı yapmak istemiyorum. Yağ segmanlarına baktırın siz yinede. Geçmiş olsun...
Sinan aslında haklısın da şimdi senin mesajının hemen altında Hakkı Abi'nin mesajı var. Bir senin mesajına bakıyorum bir de onun mesajına. Senin mesajını gören adam korkudan daha da uğramaz bu foruma
arkadaşlar benim aracımda da aynı sorun var, aracım 2000 model 1.6 terra corolla. yağ değiştirdikten sonra yaklaşık 8000 km de yağı sadece 300 gr kada kalıyor. 145000 de değişti şuan 153000 de ve 300 gr kadar yağ var. aracı diyarbakır ve sakaryada servise götürdüm çare bulamadılar. illa motoru indiricez dediler, ancak bende onun maliyetini belki kaldıramam diye indirtmedim.biliyorsunuzdur eger aracı servise yaptırmıyorsanız sevris motoru geri toplamıyor. açıkçası sorun halen devam ediyor. sakaryada ayrıca bi özel servise daha götürdüm, orası da YAĞ POMPASI ORINGI nde sorun oldugunu söyledi. ancak bu seferde bahse konu parçayı bulamadık. son bi not. yağ pompası oringinde ki kaçak bu kadar çok yag yakmaya vesile değildir diye söylendi.araç mekaniğinden çok anlamıyorum, yardımcı olabilmeniz için şunları söyleyeyim:egzosta yağın yakıldıgına dair bi emare görülmüyor.aracın genel performansı gayet iiyipark halinde yere yag akması gibi bi sorun yok.Not: siirt te bulunuyorum, adam akıllı bi tamirci öneriniz varsa çok sevinirim.İLGİLENEN VE CEVAP YAZAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.
Ben bu kasanın hastasıyım şu yağ yakma sorunu olmasa gidip sol olanını alırım vallahi. Bu arada 300gr yağ ile araç yatak sarmaz mı ?