bu konuda site yöneticisi murat küden'in yazdığı metni buraya kopyalıyorum, alt taraftada konunun linki var,
Hic anormal bir durum degil. Arti gram olarak olup almadigini nerden biliyoruz. Yaglarin özgül agirligi 1 degildir. Yani 250ml <> 250 gramdir. Mililitre demeyi beceremeyen veya üsenen sanayi ustalarinin gram demesi, herkesin diline yapismis.
1000km'de 250ml yag eksiltmesi normaldir.
Kitapcikta 1000km'de 1000ml(1 litre)'ye kadar normal desede 200-400ml, kullanim durumuna, ve yaga göre normal sayilabilir.
Benim motorum hic eksiltmeyen diyen arkadaslar; motorunuz yag eksiltiiiiiir. Bir kere motor yagi silindir duvarlarina sürülür. Ne kadar segman asagi inerken temizlesede, yag kalir ve bu yag yanar. Onun disinda OHC veya DOHC egzantrikler yarisi yaga batmis sekilde calisir. Eskiyen subap lastiklerinden de kacirma olur. Yag buhari vs vs.
Siz eksilen yagin icine kacan su ve diger sivilari farketmediginiz icin, yag sanki eksilmiyor sanirsiniz. Genelde sehir icinde cok zorlamadan, isiyi artirmadan arac kullanildigi icin bu diger sivilar buharlasmazlar. Uzun yola cikildiginda 3-4 bin devirle uzunca süre gidildiginde, motorun isisi artar. (Simdi bana artmaz demeyin. Göstergede sogutma suyu isisi görülür. Motor sicakligi ve yanma odasi sicakligi degildir.) Böylece yagin icindeki yabanci sivilar buharlasir. Ondan sonra uzun yol yaptiktan hemen sonra ölcünce, aman cok yag eksilmis denir.
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/vvti-motorda-1000kmde-yag-eksiltme-normal-mi/20/