0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir Çelikel klasiği Abi araba üstü çadır a bittim ya Tabi bide odun ateşinde sacc offf canım çekti bee
Umut, burası cennet gibi bir yer ya, harika Tavuklar ve kavurma da harika görünüyor
,:)))))))))Sorma ya o sacdan alacam bir tane arabaya bulunsun:)))
sen böyle hata yapmazdın abi hala almadınmu sen o sacdan yavvv at üste ters dursun görende anten sanar hem
Ahmet alem adamsın ya Çok amaçlı çanak anten
Fotoğraflar, doğal güzellikler çok güzel elinize sağlık Umut Abi:) ayrıca mangal ve saç kavurma harika gözüküyor
umut abi tam kemik kadro bir gezi yapmışsınız ya yavuz abinin discoyla lacivert cj tam şov arabaları yani Umut abi off-road oyunlarına gelmez misin acaba hiç o başlıklarda göremiyoruz seni İstanbul'dan bir vx80'le gidebilitem var oraya haftaya bol fotoğrafla burda olucam bende inşallah
sağlık olsun abi onun fotoğraflarını yüklemek de benden olsun sizin ankara grubu da imrenilesi gerçekten çok güzel aktiviteler oluyor Toyota buluşmasına Antalya bile gümbür gümbür gelicek gibi şimdilik senin genç ihtiyar da muhakka orda olmalı en son baktığımda tek 60 kasa sendin hala
çok güzel ve kapsamlı bir buluşma olmuş. harika manzaralar harika arabalar. orda olmak isterdim.bu paylaşım için +1
Kıskandım valla Umut abi biz daha yıllık izni alamadık her fırsatı değerlendiriyorsun bravoo
Umut usta eline gözüne birde midene sağlık hepsi birbirinden güzel karelerBen 8.9.18.20. ve 21.karedeki yansımalara bayıldım insan o gölün kenarında farklı açılarda bir kaç kare daha çalışırdı benden