Gönderen Konu: Göynük-Sülüklü Göl kamp fotoğrafları  (Okunma sayısı 3652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Göynük-Sülüklü Göl kamp fotoğrafları
« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2009, 19:41:33 »
Süper gezi olmuş, fotoğraflarda çok güzeller. Yansımaları bende çok beğendim hatta içimden keşke biraz diyaframı kıssaymış daha güzel olurmuş diye geçirirken senin mesajı okudum ve auto modda olduğunu gördüm. İyi bir zamanda güzel kareler çıkarmış gerçekten.

Gezdiğin gördüğün senin ama bizimle paylaştıkların için teşekkürü hak ettin hocam.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2009, 19:41:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 20, 2009, 19:43:29 »
Süper gezi olmuş, fotoğraflarda çok güzeller. Yansımaları bende çok beğendim hatta içimden keşke biraz diyaframı kıssaymış daha güzel olurmuş diye geçirirken senin mesajı okudum ve auto modda olduğunu gördüm. İyi bir zamanda güzel kareler çıkarmış gerçekten.

Gezdiğin gördüğün senin ama bizimle paylaştıkların için teşekkürü hak ettin hocam.
Sağolasın Ali Hocam:)))) Ankara'ya kısa mesafede çok güzel yerler var, memleketi gezmeden manyak gibi yurtdışı vs diye kastırıyoruz aptal gibi tatillerden...Türkiye'nin her köşesini gezmek istiyorum deli gibi...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 20, 2009, 21:21:09 »
Ankara'ya kısa mesafede çok güzel yerler var, memleketi gezmeden manyak gibi yurtdışı vs diye kastırıyoruz aptal gibi tatillerden...Türkiye'nin her köşesini gezmek istiyorum deli gibi...

Aynı fikirdeyim hocam.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 20, 2009, 21:48:00 »
Abi mekan mükemmel görünüyor, kafa dinlemek için birebir...Arabalarda sağlammış, güzel vakit geçirmişsiniz maşallah...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
« Yanıtla #24 : Ekim 20, 2009, 22:21:30 »
Abi herşey süper :alkis: saç kavurma güzel görüküyor tadına bakmak lazım.Saç kavurmayı bende çok güzel pişiririm.
COROLLA 97 GLİ