0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bu aralar Ceyhun abi yok forumda oda sorularını bu yolla sorardı Yöneticilere mesaj atsanız daha mı iyi olurdu acaba
Bunda sakınılacak bir durum olmadığı için samimiyetten yazdım.Ayrıca ben de yöneticilik yaptığım için şunu düşündüm; Birden fazla yönetici olduğu için birine yazarım, diğeri bana neden yazmadı diye alınabilir.Bu durumlarda bence kıdem bile önemlidir.Bu gibi fikirlerin topluma açık olması hataları önler. Herhangi bir yönetici bunun için bana bir ikazda bulunursa başımın üzerinde yeri var özür de dilerim.
Özür dileyecek bir durum yok ki zaten Ben en çok moderatöre bildir butonunu seviyorum, ortk havuza düşüyor bütün yöneticiler görüyor
Bu, Alper'in ilgi alanına giriyor, bakalım ne diyecek
Bütün yöneticilerin gördüğünü ve her basit konunun moderatöre bildirildiğini bilmiyordum.Öğrendiğim iyi oldu.
Hakkı abi yıldızlar kaymış mı sanki??? 4 yıldız görüyorum ben...
Ergün astrolojıyle hep bu kadar ilgilimiydin sen
Ahmet adamım hep bana oynama oğlum
Alper Bey'in ilgi alanına girdiğini de bilmiyordum.Açık yazdığım yine isabetli oldu.Sadece benimki bir fikir.Takdir yönetimin.
Her konuya konu açılabiliyorsa neden moderatöre bildirilmesin ki hem onlar bu yüzden var Hem az önce araştırdım Moderatör'ün ingilizcede arabulucu anlamıda varmış Ve bu da Hakkı abi için Moderatörün diğer anlamı REİS Ergün astrolojıyle hep bu kadar ilgilimiydin sen
Sitenin altyapısını Alper arkadaşımız hazırlıyor Kemal Bey.
Bu arada Kemal abi sen Tunceli(62)'den Urfa (63)'ya geçiş yapöışsın.Maşallah,daha nice yıllara Kemal abi
yok arkadaş ben külliyen karşıyım doğumgünlerine...