burokrat olduğu her halinden belli zaten
ama biz hala onu 158 yaşındaki haliyle hatırlıyoruz......
plastik cerrahide çığır açtı Kemal abimiz
O satırı uzatmak tüm sütunu genişletir diye tahmin ediyorum, bu da güzel durmaz. Ama bir ara denerim. Hemen yapılabilecek birşey değil. Girip Türkçe çeviri dosyalarına müdahale etmem gerekecek.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Teknik konulardan pek fazla anlamadığım için sadece oluşabilecek bir fikir olarak ortaya attım.
Daha önce de bahsettiğim gibi yöneticilerin görev tariflerini bilmediğim için konuyu açık olarak yazdım.
Tekrar teşekkür ederim.
Bende aynen öyle hatırlıyordum.Hatta Kemal Amca diyerek bayramda elini öpmeye gidecektim.Yaşı birdenbire 38 olunca fikirleri ve konuşmaları da değişti.Şimdi roller tersine döndü.
arkadaşlar o 158 yaş olayı yanlışlıkla yazılmıştı, hatta o yaşta olmadığımı anlatabilmek için bir kaç resmimide koymuştum...millet dede dede demeye başlayınca jeton düştü, hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak araştırıp nasıl düzelteceğimi buldum, hazır olayı öğrenmişken resmimide değiştireyim dedim, öncekide bendim ama resim stilize idi, bu vesikalık, genelde beğenilmediyse resmi yine değiştirebilirim
Değilmi Hande hanım abla

Ya aslında sen yakışıklı adammışsın Aksüyek abi.Artık amca demiyorum
Bu gün doğan arkadaşların doğum günü kutlu olsun.