0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değişen yada boyanan parçanın arabanın değerine etkisi falan olmamalı.. Çakal galericilerin fiyatı piç etmek için kullandıkları ucuz taktikler bunlar.. Ne var boyandıysa yada değiştiyse? Şahsen ben düzeltilmiş olmasındansa değiştirilmiş olmasını tercih ederim...Tamponu değiştirseler ne olur değiştirmeseler ne olur... Eğer değişen arka çamurluk(lar), tavan yada yan B sütun(lar) ise düşünülebilir. O da neden? Bu parçaların hepsi puntoludur. Eğer doğru işçilik yapılmazsa arabanın rijitliğine doğrudan etkileri vardır. Ama kapıymış ön çamurlukmuş, tamponmuş bunları değiştirmek için düşünmemek bile lazım...[/quote]Bu çakal güruhuna izninizle bayileri de ekleyeceğim. Elinde çakmak basitliğinde bi alet, getiriyor dayıyor tavana, "boya kalın bu araba taklalı" diyor çat ikibin lira kırıyor alış fiyatından. "Ön cam değişmiş bu araba taklalı" diyen de gördüm. Alıcı olup da 86 model arabaya "bu araba tavan dahil komple boyalı büyük kazası var demek ki" diyen de var. Hani 1986'dan bugüne Türkiye'de kullanılan bir arabanın boyasının dayanmasını bekliyor hacım. Ben bu gibi sivriler için ileride olur da satarsam diye arabanın boyanan yerlerinin fotoğrafını çekiyorum 10 ayrı açıdan.Bunlar hep 2.el fiyatların astronomik olmasından. Mantıklı seviyelere insin şu piyasa, bu anlayış düzelir.
Önçamurluklar vidalı. Ona bakıp hiçbirşey anlayamazsınız. Adam alır çıkma aynı renk çamurluğu sizde orjinal diye böbürlenir durursunuz.. Önemli olan B sütunu, arka çamurluklar ve tavan.. Çünü bunlardaki işlemi kaynak yapmadan çözemezler hadi puntoyu becerdiler diyelim o durumda da arabanın rijitliği konusunda kimse garanti veremez... [/quote] rijit ne abi?ben bilmiyorum da...
arabanın taş gibi olması, formunu koruması diyelim [/quote] teşekkürler aydınlattığın için.