0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün yağmur çamur derken yüksek bir kaldırım taşı ön tamponun sağını sıyırdı. Nazar boncuğu kabul ettim. Sonra akşam evin penceresinden izlediğim bir bayan gözlerimin önünde park etmeye çalışırken arkasında parketmiş bir araca tam 3 defa çarptı. Onun için boşverin gerçekten.[/quote]Bir de kadın sürücüye kasko indirimlidir bu ülkede. Tersine bindirimli olmalı.
peki arka çamurluk bir darbe aldığında rijitlik nasıl bozuluyor.ne de olsa tavanla kapıların birleştiği yer iki parca halindeymiş orası zaten kaynaklı bi yermiş.servisten bi yetkili söylemişti bana..
Sevistekilerde bildiğiniz kaportacı ve boyacı bence kaza sonrası servis yerine değişmesi gereken orjinal parçaları servisten alıp bildiğiniz işçiliği iyi olan güvendiğiniz ustalara yaptırtmakservis önüne geleni değiştiriyor . Kapının sacında az çökme olsa değiştiriyor uğraşmıyor kapı sacı değişince de satarken işler değişiyor tabi. Ve dediğim gibi servistekilerde süper değiller servisten parçaları alıp bildik tanıdık işçiliğine gündiğiniz ustalara yaptırtmak ben şahsen böyle yapıyorum ve tevsiyede ederim Kelime hataları için özür [/quote] kesinlikle katılıyorum.. +++1