0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kullanmakla uraşıyorum be abi araba babamızın arbası inanki kullanıcı kitabına baktım ama garantiye bakmak aklıma gelmedii garantii olmasa daha iyi aslında yine de sağol özcan abi aramak zorunda kalmadım
Kaya ve ahmet abii bilgileriniz için teşekkürler.Gerçekten mantıklı şeyler.Yapılması gerekenler ve fiyatlar harbidende doğru oluyo.En iyisi ellememek.Bu arabaya değmez.
O zaman size bir soru sorayım ben.Tercihiniz hangisinden yana olurdu.Gerçi göreceli bir durum ama...Aracınızın 2 yıl sınırsız km'mi yoksa 3 yıl 150.000 km sınırlı olmasınımı isterdiniz.....
yeni corolla turbo takacağım son araç olurdu. yeni corolla gibi çok teknolojik, çok elektronik, önden çeker ve arkada burulma kirişli bir otomobili turbolamak mantıklı gelmiyor. bu toplam bütçeye birkaç yaşında subaru impreza, mitsubishi evo çok rahat alınabilir, arabanın yapısal sorunları ile uğraşmazsınız.nissan 200sx yada turbolanmış bmw 3 - e30 hatta şahin bile corolladan daha çok zevk verecektir. dikkat ettiyseniz yazdığım araçlar arkadan yada 4 çeker otomobiller, sizinde yönünüz bu olmalı.bir de sürekli bindiğiniz, gündelik kullandığınız tek aracınıza bu tip bir uygulama asla yapmayınız. yani en az iki aracınız olmalı, bu da bütçenizi bölecektir. bunu da göz önünde bulundurun. benim corollam zaten var, modifiye etmek istiyorum diyorsanız, corollanız ellenmeden dursun, gidin bir tane şahin alın, istediğinizi takın, sökün, gazlayın, motoru patlatın sonra bütün hepsini çöpe atın, hem daha fazla zevk alacaksınız, hem modifiyeli aracınız tamir edilirken yada parça beklerken siz arabasız kalmayacaksınız ve totalde cebinizden daha az para çıkacak.olayın özü bence budur...