0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oooo cemiyet mikrobu hayırlı olsun MAşallah güzel güzel kıskandım patlamaz inşallahhhh Bu arada o limon çiçeklerini aldaaaa aynana asarsın tatlımmm :rof:
simotacılar kulübüne hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun tekrardan
Maşallah, 911 Turbo gibi ses çıkarıyor Güle güle kullan
Çok güzel olmuş Ferhat herşey 10 numara ses de mükemmel geliyor aracının tek kötü yanını da sen biliyorsun söylememe gerek yok sanırım
Güzel olmus Ferdi abi seside gayet iyi .Abi birde hava aydınlıkken arabayla giderken ve normal araba dururken video eklersen dahada güzel olur
Ferhat başkan hayırlısı olsun, en iyi tercihi yapmışsın ama aracı boştayken filtreden ses çıkarmak yerine giderken vidyoya alırsan daha hoş daha tok bir ses alırısn bekliyoruz adam gib :d gündüz giderken çekilmiş bir vidyonu ona göre vallaha bırakmam çekmezsen peşini
Öylemi diyorlar kim diyomuşki onu başkan bi kulaklarını çekim ben onun
Evde pimaş boru varmı bi bakayım sen adresi her ihtimale karşı yolla yinede 50 lik pimaştan 1 metre yetermi başkan
50 lik pimaşı ısıtıp ucunu genişletebilirsin
boğaza biraz sıvı yağ sür fazla değil kayıcak kadar, sonra ucunu geçireceğin kısmı 5 10cm lik alanı ısıt, arada elinle ezmeye çalış yumuşadığnı farkettiğin an tak ve genşlediğini görüceksin
Başkan ben yapıyorum o işlemi olmaz olurmu tarif ediyorum boğaza biraz sıvı yağ sür fazla değil kayıcak kadar, sonra tüpte veya gazeteyi yakarak ucunu geçireceğin kısmı 5 10cm lik alanı çevire çevire ateşin üzerinde ısıt, arada elinle ezmeye çalış yumuşadığnı farkettiğin an tak ve genşlediğini görüceksin