0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zuhahaha A.C.D Abey kopardın beni yaaa yarıldım resmen hahaha Bu Türkçe ne kadar güzel ne kadar elastik bişi yaaaa
Mesut abinin bu mesajından sonra bence konunun ismi düzeltilmeli başına bi +18 gelse fena olmaz hani.
Gülmekten harap bitap oldum Allahım sen beni affeett Kımıl zararlısı Ferdi hala anlamadıysan doktora görün
Hayırlı olsun güle güle kullanın sesi çok sağlam geliyor, kıskandım nazar değmesin...
Başkan ben yapıyorum o işlemi olmaz olurmu tarif ediyorum takmak istediğin yerin boğazı kalınlığında başka bi boru bul yada direk üzerinde yapabilirsin, önce eline bi gazete sayfası al ve meşale gibi yap onu yada varsa küçüt mangal tüpü al yanına, boğaza biraz sıvı yağ sür fazla değil kayıcak kadar, sonra tüpte veya gazeteyi yakarak ucunu geçireceğin kısmı 5 10cm lik alanı çevire çevire ateşin üzerinde ısıt, arada elinle ezmeye çalış yumuşadığnı farkettiğin an tak pimaşı boğaza ve genşlediğini görüceksin
Ahmet Kardeşim çok fenasın kopardın beni burada Mesut abinin yorumuna ayrı birşey kattığın için
lan antilot kuyrugu kolaysa sen yap
Eyvallah Ceyhun o senin fenalıgın lan at kafası Seyisin olurum efendi ol
hahaha seviyom oglum seni biz böyle anlaşıyoz kurbaga kafalı kardeşim benim
ŞşşşşŞŞşşŞşşttt Hipopotam yavrusu ve gergedan boynuzları sizi ( ACD & CoCo ) siz beni çıldırtıcakmısınız olm, bugün tüm konuları katlettiğiniz yetmediği gibi birde güzel Türkçemizin gazabına sokmayın beni yahu hadi kışşş kışşş hadi konu pert olmasın yine herkez kendi çöplüğünü pisletsin