0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence aracın için gerekli parayı yazmışsın ama satılır rakamı 10000 - 11000 aralığıdır. Ve o mondeo ile takasa girmeni tavsiye etmem, Mondeo güzel arabadır ama o sedan diil, lifeback. Arka kısmın parçasında zorlanırsın. Ve kolay satamazsın.
203000 km mantıklı değil
aracınızın kaza boya durumu hakında bilgi vermemişsiniz.fiyatı bana göre biraz yüksek tutmuşsun.çünkü orjinal 1.6 lar o fiyatlara gidiyor diye biliyorum.10.000-11.500 aralığında aracının temizliğine göre satabileceğini düşünüyrm.toyotadan sonra ben olsam ford mondeo düşünmezdim.yakıtı konusunda yazdıkları verileri çok uçuk bulmadım açıkcası.çünkü bende mazda 626 vardı 2000 motor aşağı yukarı aynı verileri yakıyordu.ayrıca yaş haddinden dolayı aracın vergisi senelik 400 küsür olması lazım
oğuzhan kardeşim aracında gözle görülür değişiklikler yapmışsın.ancak aracı satarken maalesef insanlar ilk halindeki ederiyle almaya çalışıyorlar.acelen yoksa istediğin parayı verecek (aşağı -yukarı)kişiyi bekle derim.ancak acelen varsa ekstralarını söküp satmanı tavsiye ederim ki bu ekstralar öldü parasına almaya çalışıyorlar.hayırlı satışlar.
Mondeo yaramaz kardeşim. Arkadaşımda var. Birkaç kere sürme fırsatım oldu. Rezalet bir araba. Şişirildiği gibi bir araç değil.
Yeni araç için ayırdığınız bütçe nedir bu arada?
astra bak olmadı corollanın 1.6 bak bekle acelen yok olmadı çek pazara 2 günde gider araba
corollayı kolay satarsın ama fordu asla
hayırlı pazarlar inş istediğin fiyata verirsin