0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuzhan bayılıyorum o kasaya. Hatta biraz abartı olacak belki ama son kasasından bile daha çok hoşuma gidiyor. Araba fena durmuyor ama kaputun değişmiş olmasını biraz araştır. Motora kadar girmiş mi v.s Bir de hava yastıkları açılmış mı?Takas olacak galiba. Ne kadar istiyo üste.
Valla normal yurdum insnaı aracı gibi duruyor ama....Ben şuna takıldım, insanın bi amacı vs olur, hem alt model hem üst model araçlarla takas olur ne demek
Benim ilk anladığım şey başka bi araba verinde ne olursa olsun...
Candy'nın 2.0 sdı motor ve arkası tek kapılı modellerı tutulmuyor satarken zorlanırsın benden soylemesı....
wolkvagen cadyy 2 cesıt motorla cıktı SDI ve TDI olarakSdi motor da turbo yoktur.Tdi ise turbo dizel.Sdi motor calisma bakimindan daha uzun omurludur tdi ise ona gore daha kisa surede biter.Sdi motor cok gurultulu calisir tdi biraz daha sessizdir.Sdi cok tuketir tdi az tuketir Zaten Sdi diye birsey kalmadi artik, tdi de Comman Rail e geciyor....Vede arka kapılarıda cok sekılsız Lagunayı aman diyim kapıdan ıcerı sokma cok hantal bır araba vede 2.0 volvo motoru var ama volvo motorlu dıye sorunsuz sanma cok yakan ve sorunlu bır motoru var rxt full bır arac ama ozellıklerı arıza vermeyen bır tane laguna gormedım o kasalardan 2. elıde tutmuyor corollayı mumla ararsın söleyım..
alıcaksan pıyasada tutan araba alıcaksın zaten takasa gırme nedenlerı bellı araclarını satamamıslar senınkınle takasa girip elınden cıkarıcaklar nasılsa corollayı takasla aldıktan sonra cok rahat satarım dıye ıstiyorlar belli ıste toyota farkı buda