0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Plakalıktan vazgeçip, plakayı tampona yapıştırmayı düşünseniz?
Timuçin bey'in Yaris'i eski kasa ama aynı çıkıntılar onda da mevcut. Aslında öne kare plaka takmak lazım. Benim de iki defa kırıldı plakalığım, sağolsun bakıma götürdüğümde servisler hallediyor ama aracın estetiğini çok etkiliyor özellikle yandan bakıldığında. Herhalde en iyi çözüm plakayı hafif bombeli şekilde köşelerinden tampona vidalatmak.
Sözkonusu yeni yaris sanırım.Yaklaşık 20cm lik bir bölüm 1cm kadar çıkıntılı. Dolayısıyla plakalık takınca sağdan soldan 10ar cm lik çıkıntılar 1cm kadar dışarıda kalıyor. Daha önce kırıldığında hep servise gittiğim zamanlara denk geldi, orada değiştirmişlerdi ama artık kesin çözüm arıyorum.
yapıştırmak en doğrusu diye düşünüyorum... bunun üzerine ceyhunun açtığı bir konu vardı "plakalıksız plaka" olabilir sanırım...
Benim gibi yapın, perçinleyin Gören ilk başta bu ne ya ki yapmış falan diyor ama dediğiniz sıkıntıların hiç biri yok ne kırılma ne dengesiz durma ne sallanma
Emre ve Muhammed abi başlıkta tavsiye yazıyor ama boşuna tavsiye etmeyin... Bakınız üstte Yücel abi(affına sığınarak bu cümleyi yazıyorum) ve ben başçavuşun eşeği olarak anırmışız ama tepki yok eyvallah NOT: Ben bu mesajı yazdığımda en son muhammed abinin mesajı vardi yinede gönderiyorum mesajı lafımı geri çekmem....
Ahmetciğim, bence bu mesajı yazmak için çok acele etmişsin. Konu daha kapanmamış, tartışılmaya devam ediyor. Zaten sen mesajını yazarken Timuçin Bey, yapıştırmacıları temsilen Muhammet hocamın mesajına cevap vermiş Başlık kapanırken belki herkese topluca teşekkür edecekti
Sen öye diyosan öyledir üstad
Beyfendi bakın yaşça benden oldukça büyüksünüz size bişeyler öğretmeye kalkacak değilim...Ama ben kalkıp gecenin 2sinde sizin konunuzu takip edip bişeyler yazıyorsam, sizde nezaketen olmadı vs bişeyler yazın he ama birde üstüne üstlük diğerlerine cevap yazılıp 2 kişiye yazılmıyorsa buna ben ayıp derim saygılarımla...
Eyvallah
Ahmet bey, sakin olun, sinirlenmeyin, bir önceki mesajımda tam anlatamamışım, ortada kızacak birşey yok ama yazarak anlatmaya kalkınca böyle oluyor. Sizin mesajı gördükten sonra bahsi geçen plakalıksız plaka konusunu tekrar okudum, hatta sizin mesaj sayesinde kırık plakalığı yerinden söküp çift taraflı bantla nasıl yapıştırırım bir daha baktım ama düzgün yapıştıracak yüzey olmayınca çözümsüz kaldım. Aslında bunu hemen sabah plakalığı söktükten sonra yazmalıydım ama sonra konuya başka mesajlar da girince sizin mesaja yanıt yazmayı atlamışım bu da benim suçum özür dilerim.