0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence mahalledeki çocuklar yavaş şut çeksin
Geçerken takılanlara çok birşey de diyemiyorum, ne de olsa adamın apartmanını giriş kapısının önüne parketmişim, mecbur, başka yer yok ama adam da haklı, geçiş yolu kapanmış, aradan geçmeye çalışırken plakalığa takılanlara da hak veriyorum.
Mahallenin çocukları canavar zaten. Bizim sokak U şeklinde bir çıkmaz sokak olduğu için tam çocukların top oynama mekanı. Ben plakalık kırılması gibi hafif hasarla atlattım ama başka arabalardan aynası kırılanları da gördüm, bu yüzden parkettikten sonra aynaları kapatmayı unutmuyorum. Mümkün olduğunca top oynadıkları yere uzak parketmeye çalışıyorum ama her zaman boş yer bulmak kolay olmuyor. Plakalığı top oynayanlardan kurtarınca bu sefer de parketmiş aiki araba arasından geçmeye çalışanlar plakalığa takılıyor, ve iki arabanın arasından geçerken plakanın çıkıntısına takılmak çok kolay, elinde poşetle falan geçerken poşetin yırtıldığı bile oluyor. Geçerken takılanlara çok birşey de diyemiyorum, ne de olsa adamın apartmanını giriş kapısının önüne parketmişim, mecbur, başka yer yok ama adam da haklı, geçiş yolu kapanmış, aradan geçmeye çalışırken plakalığa takılanlara da hak veriyorum.
mübarek plakalık değilde kurşun geçirmez yelek sacı gibi duruyor... ekleyin bakalım timuçin bey