0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih Bey, ben kendi fikrimi söylüyorum.Fikrime katilmayan olur ama kimse de yanlis düsünüyorsun diyemez. Autoshow gibi bir derginin yazdiklarina acikcasi ben itibar etmiyorum. Benim nezdimde itibari yüksek olan Ingliz EVO dergisidir. O da benim düsündüklerime tercüman olmus.
Katılmıyorsam, düşündüğünüzün yanlış olduğunu düşünüyorumdur bunda bir fark yok..
Fatih Bey, bu konuda ne siz, ne de ben bir otorite degiliz. Ve bu is matematik denklemi degil. O yüzden bunun dogrusu ve yanlisi yok. Bu baglamda fikrime katilmamaniz bunun yanlis oldugunu göstermez. Keza tersi de dogru. Gayet basit mantik silsilesi.
Sanirim jenerasyon farkiAraci teste aldigimda izlenimlerimi yazarim. Almanya'da yasayan biri olarak 30bin eur'ya cok daha ilginc alternatiflerin oldugunu da söyleyim.
Bu arada aracin fiyatina baktim 29990 eur imis Almanya'da.
Trde 160-170bin lira olur
Buradaki bayiye gelmistir. Haftasonu icin teste alabilirim. Benim takdir ettigim tek otomobil dergisi EVO, bunu test etmis ve bir cok konuda hayal kirikligina ugradigini belirtmis. Birebir düsündügüm sorunlari da testlerinde dile getirmisler. Su aracta turbo bir motor kullanip 370z tadinda ve performansinda bir arac cikartabilirlerdi. Aracin drift krali olmasini beklerdim ama motorun gücünün ve torkunun cok zorlamadikca drfite izin vermedigini yazmislar. Ama buna ragmen hizli girilen virajlarda da lastiklerin zayif nokta oldugunu belirtmisler. Toyota halen Celica GT4, MR2 Turbo veya Supra kadar iyi spor araclar cikartamadigi icin beni hayal kirikligina ugratiyor. LFA vs var demeyin; bir LFA fiyatina 6 tane Nissan GTR aliniyordu.
Murat abi, EVO dergisi bencede prestiji en yüksek dergidir, testinin izlenimlerini merakla bekliyoruz en azından birimiz test etsede ilk ağızdan duysak, EVO'nun hayal kırıklığı yazdıklarını düşünmemiştim bir bakıyım bende, zamanı gelince bende 86la bir sürüş yapacağım ama bekliyoruz, fiyat konusunda Almanyada 30.000 Euro ise burada çok daha ciddi bir rakam olur ve 1 tane bile satılmaz. Abi, sayende bütün düşüncelerim değişti 86'a karşı.
Bu derginin en güzel yani rakamlardan cok yasattigi hissiyata önem vermesi ve yazilarinin cok eglenceli olmasi. Gerci gecen geldigimde Türkce versiyonunu da okudum. Felaket kötü bir ceviri idi; neredeyse Google Translate'den cikartip basmislar diyecektim. Umarim düzelmistir. Simdi teste tekrar baktim ve 5 üstünden 3.5 yildiz vermis Subaru versiyonuna.Fiyat acisindan bir referans olarak Prius'u düsünün. O da 26500 eur. Prius+ 29990 eur.
Evet araştırdım hatta videosunu izledim Renault Megane RS'le karşılaştırmışlar, galibi RS oluyor.Türkiyede de oldukça tutulan bir dergi çevirinin kötü olduğunu hatta farklılıklar olduğunu hiç düşünmemiştim çünkü bilmiyorum orjinali nasıldı....
EVO dergisinin orjinali muhtesemdir; yazilarini okumak cok eglencelidir ve abone oldugum tek dergidir. Yilbasinda Türkiye'ye geldigimde, Türkce versiyonunun 2 sayisini okudum. Dedigim gibi ceviri rezalet. Emege saygi vs diye yazmayim dedim, ama o yazilari öyle cevirip, sonra basip ve gidip milletten para istemek de saygisizlik. Umarim düzelmistir.
abooov bu nerden geldi simdi