0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu da sıralamadaki yeri.Uploaded with ImageShack.us
Sercan, sence bu düsük agirlik merkezi tek basina spor araba olmak icin yeterli mi?Su araci adam gibi sti motoru ile cikartacaklardi. Su an bu kadar düsük tork ile ancak RX-8 civari bir performans sergileyecek. Önemli olan yasattigi hissiyat.
Su arac istedigi kadar yere yakin olsun, yol tutus konusunda ne EVO ne de STI ile yarisabilecek bir arac degil.Üstünde gelen lastikler bile üst seri lastikler degil. 3 kurus cimrilik yapilacagina en düzgün lastik vs ile cikartsinlar.Su kadar güzel bir dizayn yapip ondan sonra yarim bir spor arac cikarmalarina cok kizdim.
ortasinif spor araba supercar alamayan kisiler icin ideal cok pahali degil yeterli performans ve cok guzel bir dizayn bu acidan bakinca guzel bir alternatif
Su araci Mini Cooper S ile karsilastirsinlar bakalim.
Video çok iyimiş . Toyota şöyle doğru düzgün yapmıştır inşallah da bir övünelim sevinelim ama bana geliyo ki hayal kırıklığı olacak..
Toyota bu araçta kesinlikle turbo olmayacak dedi turbo koymamak eksiklik degil ayrıca 2.0 atmosferik bir arac icinde veriler fena degil 0-100 hızlanması teknik özelliklerde 7.2 yazsada 6.5 te cikiyormus buda hic fena degil... yakıt tüketimide uygun fiyatıda bu araba bu yorumları hak etmiyor bence araba az yakıyor fiyatı uygun donanımı guzel performansı güzel tipi zaten tartışılmaz
Katılıyorum abi, Supercar alamayanlar için.Benimde Aklımdan JCW S geçti izlerken acaba onunla nasıl bir karşılaştırma olurdu diye düşündüm açıkcası sanırım Cooper daha üstün çıkar gibi. Ama bu aracında arkadan itişli olup gereken yerde iyi bir tat vereceğini düşündüm.Satış açısından banada öyle geliyor, Toyotanın spor araçları TR'de pek revaçta değil.