0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xenon al kardeşim merceklere ışık gelsin . Diğer ampüllerde hiç ucuz değil baksana...
Osman bey cevap gelmediğine göre orijinal olmayabilir.Zaten arada bu kadar farkın olması her şeyi açıkça ortaya koyuyor.Bence bu ürüne itibar etmeyin derim
İnsan bu fiyatı görünce inanmak istiyor. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Biraz pahalı olacak artık.Fakat garanti olacak inşallah.
Pahalı olsun iyi olsun.Benim geçen gün 400 TL'ye temizlediğim evin aynısına 175 TL fiyat vermişler.Duvarlarda kireç kalıntıları,camlarda boya,parkeler de ve balkonlarda kalan harç kalıntılarının bedeli 175 TL.Arada ki fark bu kadar bariz belli.Sizin ampul fiyatı da buna benzemiş biraz.
Ucuz etin yahnisi misali. Uzak durmak lazım da, iş duygusal olunca insanın aklı kayıyor.
İnsan kendini o duygusal akıntıya bırakmamalı.Güçlü ve dirayetli olmalı
Photon Xenon Effect takılı şuan bizim araçta.Aydınlatması da gayet iyi sarı ampullerden sonra.Farlar mercekli olmadığı için xenon almadım.
Ekim 2012 ayında taktırdım.Xenon Efect diye geçiyor.5000 Kelvin olması lazım. İlk taktırdığımda daha çok beyaza kaçıyordu rengi şimdi tam oturdu açık maviye benzer bir görüntü sağlıyor araç içinden.Su damlalarına dayanıklı diyor burada.Philipsin yan firması diye biliyorum.http://www.hepsiburada.com/liste/photon-xenon-efect-h11-5000-k-can-bus-tum-araclarda-sorunsuz-ampul-seti-01e101/productDetails.aspx?productId=otm01e101&categoryId=20024642
Zamanla biraz maviye kaçıyor diyorsun. Aklımda bu ampüller var. Yakın zamanda almayı planlıyorum, bakalım.