0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xenon muayenede sıkıntı çıkarttığı için bende photon marka ampul aldım. Gelince bende yorumlarımı paylaşacağım. Aldığım ürün;http://www.hepsiburada.com/liste/photon-h11-tip-x-treme-vision-100-plus-far-ampul-seti-01e150/productDetails.aspx?productId=otm01e153&categoryId=20024645#Gorseller
Hayırlı olsun Osman abi, ışık konusunda fazla bir şey beklememek gerekir. Sonuçta bir xenon değil.Ama sarı ampullerden daha iyidir Corollanın üzerindekilerde yeşillik farketmedim hiç.Dışarıdan tam beyaz ampul gibi ancak içeriden beyaz mavi arası gözüküyor sanki.
Serkan kardeşim senin bu verdiğin siparişteki ampüller standart sarı renk veren tip sanırım, doğru mudur acaba ? Herhangi bir renk ibaresi vermemiş.
Tam olarak standart sarı olduğunu sanmıyorum ama sarıya yakın olacak muhtemelen. Benim için önemli olan renkten ziyade görüş açısının artması. Photon nasıl bir markaysa ne internette bir video ne de bir yorum bulabildim. Zaten yurtdışında da satılan herhangi bir site bulamadım. Sanki sadece türkiyeye özel üretmişler ) Gelince deneyip göreceğiz artık. Senin aldığın ampuller 35W diye okudum umarım benim alacağımda öyle olmaz. Bizim araçlarda 55w ampul kullanılıyor.
Renk konusunda sıkıntı yoksa tamamdır. Yurtdışında herhangi bir bilgi ben de bulamadım.Kutusunun üzerinde 12V/55W yazıyor. Buarada H1 ler de geldi. Bugün vakit bulduğumda takmayı deneyeceğim. Fotoğrafları yine paylaşırım.
Benim ampullerde dün kargoya verilmiş muhtemelen p.tesi yada salı günü gelir. Unutmazsam bende fotoğraflarını çekip paylaşacağım. Hepsiburadada bir yorum görmüştüm ampuller 35W diye 55W ise sorun yok