0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rötüş atılıp polisaj yapılır ...
+1 ankara olsan yardımcı olurdum
yok bende çizik ALLAHA şükür ..sağol kardeşim
Dostlarım temmuzda 2005 model avensis aldım öyle pek çiziği yoktu garaj arabasıymış aldıktan kısa süre sonra tamponunu sürttüler sonra dikkatli bir arkadaş kendi kapısını öyle bir açmışki benim sağ kapıya imzasını atmış malum mal canın yongası içimiz yandı sinirlerimiz gerildiduygularımı paylaşayım dedim varmı çizik mağduru arkadaşlarsıfır araba alıp onun ilk çiziğini gören arkadaşlaracılar paylaşıldıkça küçülür --arabalar çizilmesin hep yeni gibi kalsın--
Arabasını aldığı ilk gün, kapısının önüne bırakıyor, sabah heyecanla evden çıkıyor, bir bakıyor arabanın üstünde bir çöp poşeti, içinde şişeler falan var, camdan aşağı atmış birisi muhtemelen... Benim içim acıdı açıkçası...
İnsan düşmanına yapmaz bunu.Ş..fsizler
işin en komik kısmı ise park görevlisinin benden park ücretini de istemesiydi. yok sana park ücreti diyerek kızdığımda abi istersen verme ama vermezsen yevmiyemden kesilecek demesi üzerine verdim park ücretini.
gözlerinin önünde araba soysalar haberleri olmaz.....
benim de başıma geldi.sizi çok iyi anlayabiliyorum.bütün imkanları sonuna kadar zorlayıp, binbir sıkıntı ile aldığımız aracımızı o şekilde görmek gerçekten insanı çok üzüyor.sonuçta bu paralar kolay kazanılmıyor.eşim geçenlerde bu corollada ailemizin bir ferdi oldu diye bir laf etti, düşündüm kendi kendime.haklı.iki hafta önce bıraktığım park yerinde daha altı aylık pırıl pırıl aracımın tamponuna dikkatsizlik sonucu taka bir mazda minibüs vurdu ve dur denilmesine rağman durmayıp olay yerini terketti.Polise haber ettim,geldiler plakayı verdim,şikayet dilekçemi aldılar,tamam sen git dediler onbeş gün oldu hiç bir sonuç yok.tamponu o şelilde görmeye dayanamadığım için yaptırdım.Zoruma giden yaptığım masraftan ziyade aracın orjinalliğinin bozulmasıydı.Ayrıca dikkatli bakılınca belli oluyor.işin en komik kısmı ise park görevlisinin benden park ücretini de istemesiydi. yok sana park ücreti diyerek kızdığımda abi istersen verme ama vermezsen yevmiyemden kesilecek demesi üzerine verdim park ücretini.