Gönderen Konu: Yeni araba almak ve onun çizildiğini görmek!!!!  (Okunma sayısı 7462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni araba almak ve onun çizildiğini görmek!!!!
« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2009, 11:41:39 »
minibüs durağında da kavga etmiştim şimdi hatırladım.... karabükteki durakta cılız sevimsiz bir adam var uyuz olurdum ona...

bu arada hep söylerim yine söylüyorum ben araba kullanmayı karabük minibüsçülerinden öğrendim nasıl şoför olduğumu sefer bey anlar artık.... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2009, 11:41:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Ekim 06, 2009, 11:54:48 »
çok iyi anladım hande hanım.karabük ve safranbolu taraflarına gelirseniz haberim olsun, ona göre daha dikkatli olurum en iyisi trafiğe çıkmam:)
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 06, 2009, 11:56:10 »
ben ordan ayrılalı 6-7 ay oldu sefer bey gelirim yakında ama eğer siz uzun süredir oralardaysanız beni çok iyi biliyorsunuzdur zaten.... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ekim 06, 2009, 12:02:47 »
hım..
parça parça da olsa hayatımın 20 yılını bu güzel şehirde geçirdim.son 4 yıldır kesintisiz buradayım, bilmemem bence de imkansız.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 06, 2009, 12:26:58 »
Geçen sene akçakocada ön kaputu çizdiler ben pasta sürmedim öyle kalsın dedim ama oğlum parmağıyla bastıra bastıra çiziği nerdeyse yoketti.
Kapılardaki çarpmalardan kurtulmak için öncelikle bir arkadaşımızında dediği gibi park ederken, biraz daha boş yere parkedecez (tabi sonradan dibimize kadar parkeden bir meraklı çıkmazsa) manevra yaparken kahramanlık yapıp tekte dönebileceğimizi düşündüğümüz yerde bile, ikide dönecez.Ben hep öle yaparım millet dalga geçer dönemedin tekte diye.(benim arkadaş kahramanlık yapıp benim tamponu sürtmüştü) Kamyonların yada tırların arkalarında boydan uzun paspas varsa kesinlikle 30 metreden fazla yanaşmıcazki bizim tampon ve kaputlarda benekler oluşmasın. Çünkü o paspaslar yerdeki taşları kaldırıp zıplatıyor bizde o taşlara mecburen süratle çarpınca beneklerimiz oluşuyor. Birde büyük ve yüksek arabaların arkalarına parkederken mutlaka hafif sola çıkık parkedelimki vatandaş arabasına binince arkada bir araba olduğunu aynadan görebilsin.  !!!
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 06, 2009, 12:32:53 »
sıfır almadım ama, arabayı aldığımın 3. günü arka tamponun sağ yanına küfürlü bir kelime yazılmış, vallahi dellendim.. yoldan gecen kediciğe çatacaktım... :)
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 10, 2009, 00:59:21 »
Fırçayla yıkandımı da çok çiziliyor kesinlikle fırça vurdurmayın !!!
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 10, 2009, 01:20:36 »
  Biz Zaza'yız.Babamın işyerinden dengesiz bir arkadaşıda babama şaka olsun diye lacivert Corolla'mın hemde ilk gözağrımın bagaj kaputuna kocaman" zaza beni yıka" diye yazmış.Görünce delirdim,çıldırdım.O sabah işten çıktığımda çok yorgun ve uykusuzdum.Gözüm kesmedi eve kadar gideyim.Bende babamın işyerine park ettim ve servi ile gittim.Şimdi bile babam araba ile işe gitse tırsarım arabaya yazı yazacak bir dengesiz diye...İki yıl orada uyuşturucu opersayonunda yakalanmış bir siyah Civic vardı.Kimse ona dokunmadı ama sahibi olan araca yazı yadılar ya :wacko:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Ekim 10, 2009, 03:29:40 »
Aracı 2004 de 0 km aldım otopark a koymuştum 1 ay sonra ön tamponum çizildi ondan 5 ay sonra sol tarafı boydan boya çizmişler Arka tamponuda babam halletti tuğla taşımış arabayla Ön kaputa çocuklar çıkmışlar jean pantolonlarındaki demirler çizmiş çıldırdım iyice pasta polisaj yaptırdım tertemiz hiç bişey olmamış gibi oldu arabaya sonra kendi garajıma koydum sonrada çocuklar sağolsun gene halletti Şubatta askere gidicem gitmeden yine boyayı elden geçittircem bişey değil arabanın boyası zarar görücek ve bakalım gelince araba ne halde olucak. Benim anlamadığım olay şu Neden başkasının malına zarar veriyorsunki arabanın bi yerince bişey oldumu insanın içi gidiyor. Adam araba park etmeyi bilmiyor otopark açmış, Millet çocuğunu dışarı çıkarmış arabaların üstünde oynuyorlar gördükleri halde bişey demiyorlar. Fıttırmamak elde değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 10, 2009, 03:41:34 »
EğitimŞart...!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #30 : Ekim 10, 2009, 09:31:29 »
Benim de kayınbederin 2005 kangosunu üzerine çıkmış cocuklar kaput içeri çökmüş benim başıma gelse kafayı yerdim herhalde
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 12, 2009, 23:46:19 »
Arabayı ilk aldık zaten hatasız boyasız tiril tiril araba. Bi de pasta cila attırdık ki sıfır fabrikadan çıkmış gibi oldua abartısız. Aradan birkaç gün geçti şerefsiz insanın teki biraz uğraşmış sol arka çamurlukla. Neyseki küçük çiziklerdi ve pasta kapattı. :angry: Adi yaratık çok maalesef.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 12, 2009, 23:50:25 »
  Erhan küçük çizik olsa yine razı olacağım.Arabanın ortaya kadar girdiğini unuttun her halde..Valla iyi yara almadan çıkmıştın arabadan
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 13, 2009, 11:06:35 »
yeni corollayla giderken izmirde arkamdan bir palio çarpmıştı, tampon boyandı sadece benim, onun kaputu katlandı, radyatöründen su falan akıyordu delindi sanırım...eski corollanın da başına gelmeyen yok! en canımı acıtanı otoparkta siyah bir doblonun benim sol arka çamurluğuma yeni bir şekil verme çabasıydı :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 13, 2009, 18:14:58 »
  Erhan küçük çizik olsa yine razı olacağım.Arabanın ortaya kadar girdiğini unuttun her halde..Valla iyi yara almadan çıkmıştın arabadan

Abi sorma ya. Nerde Pejo J9 servis görsem potansiyel trafik canavarı gözüyle bakıyorum artık. :angry:
2 hafta sonra kazanın yıldönümü :D Olay yerine gidip siyah çelenk bırakmayı düşünüyorum :D

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 13, 2009, 18:30:38 »
öncelikle geçmiş osun... benim kavgamda yanındaki aracı farketmeyecek şekilde araç kapılarını hızlı bir şekilde sonuna kadar açanlarla... şirket aracı kullanan kişilerde bunu çokca görüyorum(yanlış anlamlara çekilmesin,herkes değil,sadece kendi bildiklerimi söylüyorum) çok kaba olacak ama bunu alışkanlık haline getirenler var ve bunların insanlığından şüphe etmeye başladım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 13, 2009, 18:42:50 »
Hee, adam kendi arabasında çok yakmasın, araba yıpranmasın, yorulmasın diye o kadar nazik kibar kullanıyor ki, şirket arabasına gelince Allah ne verdiyse basıyor :angry:

öncelikle geçmiş osun... benim kavgamda yanındaki aracı farketmeyecek şekilde araç kapılarını hızlı bir şekilde sonuna kadar açanlarla... şirket aracı kullanan kişilerde bunu çokca görüyorum(yanlış anlamlara çekilmesin,herkes değil,sadece kendi bildiklerimi söylüyorum) çok kaba olacak ama bunu alışkanlık haline getirenler var ve bunların insanlığından şüphe etmeye başladım...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #37 : Ekim 15, 2009, 21:51:57 »
iyi akşamlar bendede e39 5.20 ia vardı ve siyahtı gıcır gıcırdı okulun bitişinde oturuyorum her sabah kalktıgımda arabamda yeni cizikler görüyordum bence bir arabayı kasıtlı cizen biri benim icin vatan hainidir bir sokak ötedeki dükkanıma mecbur arabamıda götürüyordum millette görmemişin oglu olmuş tutmuş hesabı anlıyacagınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 15, 2009, 21:57:30 »
bende aracımı aldığım 3-4 ay içinde adamın biri evin onünde tampona sürtmüş içim acıdı ama sonaxta pasta cila la halletik şimdi hiç belli olmuyor. yine aynı süre içinde sürüçü kapısına 4-5 tane cizik atmış biri ve son olarak mahallede bitane kamyon beni sıkıştırdığı için on camurlukta 3-4 cm buyuklugunde bir gocuk oluştu ve bunlar gozume cok batıyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 17, 2009, 12:13:53 »
benimde arabama park halinde sürtmüş tamponuna çok kötü oldum kapıya bi kağıt asmış aldım okudum kusura bakmayın arabanızı çizdim hasarınızı karşılamak isterim diye not yazmış telefonunu bırakmış arkadaşlar böle insanlarda kalmış be
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz