0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abs devreye giriyor.servise sormuştum ilk çalıştırmanın ardından 1-2 metrede oluyor.
Söylediğiniz sesi ben hiç duymuyorum, o zaman benim aracımda abs ve diğer elektronik aksamlarda sorun olabilir mi? yada bir problem olması söz konusu mu ?
Senin araçta bir sorun olduğunu sanmıyorum Ceyhun. Sistem açılışında (kontağı açık konuma getirince), araç bunu elektronik olarak sınıyor, sınama başarılı ile zaten ABS lambasını söndürüyor. Ayrıca bu işlemden sonra frenlere çok sert basılana kadar zaten ABS devreye girmiyor. Ayrıca araçtaki birçok sistem araç çalışmadan önce kontak açık konuma getirilince sınanıyor, araç çalıştıktan sonra değil Bence burada bir yanlış anlaşılma var ya da o ses ABS'ye ait değil diye düşünüyorum. Ben bugüne kadar onlarca ABS'li araç kullandım, şu ana kadar böyle birşeye tanık olmadım. Eğer çok hafif bir ses ise ve ben farkına varamıyorsam ayrı birşey ama bununda olduğunu sanmıyorum.
bu arada ek bir bilgi geçen gün bir viraja sert girdiğimde trc devreye girdi ve sinayl sesi gibi bir ses geldi trcnin devreye girmesiyle sinyal sesi geliyor