0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gelen ses normal arkadaslar butun avensıslerde var hatta kullanma klavuzunda bile yazıyor.artık bu konuyu kapatsak ıyı olmazmı.
140 km hızın üzerine çıktığımda sağ taraftan ses geliyor neden olabilir? Formda okumuştum avensisler yüksek hızda içeriye ses alıyormuş,sağ önden gelen sesin sebebi bu olabilirmi?Bu tarz (buna benzer) bir sorunla karşılaştınızmı?Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüş yollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım.
Hafta sonu sapancadan gelirken 180 km üstüne çıkınca aldım bende o sesi tedirgin oldum yavaşladım ses ön sağ tekerden geliyor gibi
Evet arkadaşlar bu ses benim araçta da geliyor fakat o arıza sesi değil, harekete geçip 3-5 metre ilerlendiğinde adeta uçağın iniş takımlarının kapanma sesi gibi bir ses ki ABS devreye giriyor. Ben bu sesi duyduğumda keyif alıyorım, aracıma olan güvenim artıyor.
yani trc kapatında daha yüksek süratlere ulaşır mıyız
trc nin sesle alakası ne olabilirki.Trc 1996 b kasa opel vectrada da var 2.0 larında.ayrıca trc patinaj önleme aracın tekerlerine baskı yapsın.Siz 180 ile giderken araba patinajmı yapmaya kalkıyor.Başka bir yerden geliyordur.Bİrde anlamadıgım bizim toyotalarda var kıytırı kırık trc ile vsc olanında bile tık tık ses geliyor.Mercedes bmw audi tıktıktan arabada süremezsiniz herhalde.
Trc patinaj önleme değil hatalı girilen virajlarda aracın istediği tekerine otomatik fren yaparak aracın dengeye girmesini sağlar , vsc ile karıştırmayın trc yi
sizin comfortta trc sistemi olmadığı için duyamıyor olabilirsiniz