0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok büyük ihtimalle ayarlardandır ve usta kısa sürede halleder diye düşünüyorum.
ya bu konu konuşulmuştu sanki daha önce ama yine aklıma takıldı, 2000 model vvt-i olmaması lazım...motorunuzun bir resmini koymanız mümkün mü acaba?
Hava ile benzin karışımı ayarını kastediyorum Hasan hocam
Türkay bey daha önce konuşulduğunu hatırlamıyorum ancak benim 2000 model vvt-ı yani bastın mı gazı hemen almıyor.. şuan işteyim ancak akşama fotograf ekleyebilirim. teşekkürler
allah allah konuşuldu diye hatırlıyorum, normalde tek farlı olan çeşitli isimlerle anılan (kurbağa göz, dana göz vs) aracı 2001 görünüme çevirmişti sanırım sizden önceki sahibi yanlış mı hatırlıyorum, başkası mıydı o? eğer öyleyse sizin motorunuz vvt-i değil de 4a-fe olması lazım da..
Hasan bey, aracınıza gaz verirken tekleme veya kesiklik, rolantide baygın çalışma gibi bir sorunları oluyor mu? (benzinde)
evet 2000 çıkışlı makyajlı kasa varmış, tek değilmişsiniz..birisi vardı böyle, sizle karıştırmışım pardon
kurbağa göz tutulmayan değil mi bu da kedi göz aracı anlatırken tutulmayan kasanın tutulan hali dersiniz anlarlar o zaman
Avensis gibi olan deyin.. sizinkinin avensis muadili var. Kurbağa göz'ün yok