0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşımın için teşekkürler Özcan abi. Bence arabaların motor özelliklerine bakılırken beygirden çok torka bakılması lazım
İkisine aynı anda bakmak lazım derim ben... Yani beygir gücünün yanında, torka da mutlaka bakmak lazım. Bu arada paylaşım için teşekkürler Sayın Musaoğlu...
Tork veya güc tek basina cok bir sey ifade etmiyor. Olusturduklari kombinasyon önemli günlüük hayatta kullanim icin.Turbo dizeller atmosferik benzinli motorlara göre daha yüksek tork ürettigi icin, cogu kullanici ilk anda cok cabuk hizlandigi icin arabayi kimse tutamaz saniyor. Misal 64 ps motora sahip Ford Fiesta tdci kullanicilari. Onlara göre araba ucuyor.
+1Tork veya güc tek basina cok bir sey ifade etmiyor. Olusturduklari kombinasyon önemli günlüük hayatta kullanim icin.Turbo dizeller atmosferik benzinli motorlara göre daha yüksek tork ürettigi icin, cogu kullanici ilk anda cok cabuk hizlandigi icin arabayi kimse tutamaz saniyor. Misal 64 ps motora sahip Ford Fiesta tdci kullanicilari. Onlara göre araba ucuyor.
Merhaba Gökmen.Nerelerdesin görünmüyorsun?Yine sabahlayacaksın anlaşılan.Haydi sana iyi geceler görüşürüz sonra
Yeni nesil Corolla'nın benzinlisi ışıklarda yanyana iken kalkışta bana öyle bir fark attı ki 5 saniye içinde plakasını okuyamaz hale geldim resmen... Bakarsan benimkinin torku 40 Nm daha yüksek!!!