0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelıkle selamın aleyküm arkadaslar toyota corolla fren sorunumu KARTAL OTO SANAYIDEKI HIKAS FREN DE COZDUM gercekten uzman olarak oslemlerı yapıyorlar yorumları okurken HARUN SAYGILI nın yorumunu gordum ve kendısını kınıyorum yıllardır hıkas frenin musterısıyımdırtabıkı bırcok arabam oldu ve her fren sorunumda oradaydım anadolu yakasının sayılı degıl en ıyı fren servısıdır kanaatımce . arkadasımızın yorumunu okudum aynı sorun benım aracımdada vardı kasım ustaya gıttıgımde aracımı hep o yaptıgı ıcın balatalarımın durumunu bıldıgı ıcın tabıkı dırekt olarak sızın lımıtor dedıgınız fakat gercek adı dagıtıcı taksımat olan parcanın tamırını onerdı vede yaptırdım tabıkı ama KASIM USTA ile bu konuyu derınce konustum olay her toyota corolla ıcın aynı olmadıgını soyledı çoğunun hıc taksımata yanı sızın lımıtore dokunmadan gecenlerde oldugunu soyledı bu bır arıza her aracta zaten aynı arıza dırekt olarak gosterse teknık arıza saılırdı dedı bu işlemi yapmadan önce kesınlıkle arka balataların ıyı ve arka merkezlerın kaçaksız ve hortumların acık olması gerektığını soyledı bunlar kontrol edıldıkten sonra fren taksımatı tamırıne gıdılecegını soyledı.. BENIM düşünceme gore kasım ustanın dükkanını ve ustalıgını begenmemek ŞAŞIRTICI aynı zamanda tüv onaylı makınasıda bulunmaktadır oraya gıdıpte gecemedım dıye bırsey yok yılların ustası olan kasım usta sıze degısmesı gereken parcaları sızın ıyılıgınız ıcın soylemıstır sızı kazıklamak ıcın degıl ama bu konuyu oraya gıttıgım en yakın zamanda kendısıne aksedecegım.. FREN KONUSUNDA SIKINTISI OLAN COROLLALAR İÇİN TEKRAR SOYLUYORUM tuv onaylı makınası olan ve yılların tecrubesı ıle calısan hıkas fren e gıdebılırsınız garantısı benım adresı kartal oto sanayı sıtesı b 6 blok no 5 kartal ustanın cebı 0535 331 6326 bırılerıne faydam olabılırse ne mutlu hayırlı gunler
verdiğiniz telefon numarasından sorunun cevabını aldım ,olay sadece dağıtıcı taksimattan geliyormuş ve toyotanın o zamanlar test makinası olmadığın dan frenlerini kontrol etmeden piyasaya sürüyorlarmış
Cem Bey sizi öncelikle Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz? Bu arada, diyen birine inanmak çok doğru gelmiyor bana... Yani Toyota test cihazı yok diye fren testi yapmadan mı sürmüş arabalarını piyasaya?
geçen vizede sorunsuz sıkıntısız geçiştim tüv-türkten, şimdi diğer vizeye yaklaşık bir yıl varken p-valfim sorun çıkardı..ani frenlerde sol ön lastik kızaklıyor, bir de arabadaki balatalar ve diskler komik bir şekilde aşındı, bir taraf yepyeniyken diğer taraf dibine kadar kazındı, dörtnaldaki sadık ustam p-valfini sökmeden anladı sorunu (p valfi moturun hemen arkasında bulunuyor, fren ana merkezinin solunda, birkaç boru girip çıkıyor..) bozuk p-valfi parlak renkli oluyormuş, çalışan düzgün p valfi daha koyu bir renkte (benim krom gibi maşallah parıl parıl parlıyor) aslında bana mantıksız geldi ama harbiden gösterdikleri öyle, bozuklar parlaktı..vizeden geçmek için insanlar valf kiralıyormuş, şok olmuştum..sadık usta tamir önermediğini söyledi, çıkma eğer çok araştırırsak temizini buluruz dedi, ben orjinal sıfır alma düşüncesindeyim, ergünden parça numarası ve fiyatı istiyorum eğer mümkünse..fiyat çok uçuk gelmezse türkiyeden alcam, fiyat uçuk gelirse yurtdışından araştırcam
türkiyede bu kadar girişimci zihniyet olduktan sonra daha neler görürüz türkayım. neleri kiralamazlar ki....