0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siyah alın bence siyah asaletin rengidir ve her daim diğer renklerden baskın bi renktir
elegant modelini almayı planlıyorum bu ay sonu gibi işte renk biraz kafamı kurcalıyordu ama beyaza karar verdim gibi bi önceki leonumda beyaz renkti corollada beyaz yakışır mı diye kafamı çok kurcalıyordu bakalım ay sonuna belli olacak
beyaz diyorum, son zamanlarda da çok popüler oldu zaten, beyaz ayrı bir hava katıyor:)
Bende de beyaz renk Seat Cordoba vardı, fakat şu anda gümüş gri Corolla sipariş ettim ve bugun yarın gelmesini bekliyorum.İstediğiniz nitelikteki modeli bulma şansınız hemen olacak mı bir de onu düşünün.Ben burdaki bayyide, özel yapılmış beyaz renk, cam filmli ve çelik jantli benzinli otomatik vites corolla gördüm ve vurulmuştum, ama ben dizel otomatik istediğim için 20 gündür bekliyorum.
bence de kesinlikle beyaz...ve direk benim planladığım şeyleri yapmayı planlıyorsun sen de ben de muhtemelen seneye yapcam ledli stop, angel eye far, 18 jant, dvd player, ve sağlam bir ses sistemi (yay saymama bile gerek yok, olmazsa olmaz ) direk benim planımı hayata koyacak gibisin, hayırlısı olsun..siyah boşver, beyaz iyidir