Gönderen Konu: yeni corolla beyazmı siyahmı:S  (Okunma sayısı 3345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
yeni corolla beyazmı siyahmı:S
« : Eylül 22, 2009, 04:33:46 »
arkadaşlar yeni corolla almayı düşünüyorum daha önceki aracım leon tsi dı ve tabikide modifiye namına ne ararsanız vardı blow off undan tutunda 3bin ytl lik ses sistemine kadar..10bin ytl lik bi modifiye vardı aracımda iyi bir fiyat veren samimi bir arkadaşıma sattım arabamı bu aralar  corolla dizel neredeyse rüyalarıma girecek:) 18jantlı ledli arka stopları olan angel ve müthiş bir ses sistemide illaki olmazsa olmazım ama renk konusunda cok teredütte kalıyorum:S ve aldıktan sora pişmanlık duymak istemiyorum

Toyota Club Türkiye

yeni corolla beyazmı siyahmı:S
« : Eylül 22, 2009, 04:33:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
Ynt: yeni corolla beyazmı siyahmı:S
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2009, 13:21:08 »
siyah alın bence :D siyah asaletin rengidir ve her daim diğer renklerden baskın bi renktir
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2009, 16:18:50 »
siyah alın bence :D siyah asaletin rengidir ve her daim diğer renklerden baskın bi renktir
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2009, 16:25:58 »
Ben beyaz diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Shooting Star
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 17:08:15 »
Ben Beyaz Derim Sadeliğin Rengidir Kafanı Çevirsen Heryer Siyah Araba Dolu Zaten İstemediğin Kadar Ama Beyaz Bir Corolla O Kadar Da Yok Hatta Cok Az.Eger Ufak Bi Modifiye Falan Düşünürsen De Siyah Film Camlar Siyah Jantlar Helezon Kesimi Ön Marka İptali Eger Böle Bir Şey Yaparsanda Emin Ol Işıklarda Gözler Sende Olur Hep...Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Eylesin.
ηєƒєѕ αℓмαк ∂єğιℓ∂ιя уαşαмαк !..
      5^ภ ๒เttเğเ אєг๔є 6 ๒คşlคг
              รђ๏๏tเภﻮ รtคг ©

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2009, 18:21:49 »
ya akrabamlarımda buz mavisi ile granit grisi var ama iki renkte gözüme hos gelmiyor bu gün trafikte beyaz bi corolla gördüm heralde beyaz alacam babamın eski avensisi siyahtı 2güne bir şirkettekiler yıkamaktan bıkmışlardı:) sahibinden.com da bir kaç modifiye parçası buldum aracı spariş eder etmez angel far la arka ledli farın sparişini edecem dvd oynatıcıda 800liraya buldum 1aya kesinleşecek bakalım hayırlısı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2009, 18:39:33 »
Bence beyaz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #7 : Eylül 22, 2009, 18:46:11 »
bencede beyaz on nunara siyahtan daha cok daha iyi
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2009, 20:57:57 »
Beyaz rengin bakımı kolay, koyu renklerde her şey anında belli oluyor, toz leke ve çizik çok kolay görünüyor.
Filmli camlı, çelik jantlı beyaz corolla canavar gibi olur bence.
Siyah da çok asaletli ve resmii duruyor aslında, fakat, trafikte görünür ve farkedilir olmak (trafik emniyeti açısından)
çok daha iyidir bence.
Şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.
Bu arada, aracı ne zaman almaya düşünüyorsunuz, sipariş vs ettiniz mi, ötv indirimi bitiyor ay sonunda biliyosunuzdur umarım.
TAm olarak nasıl bir araca karar verdiniz, özellik olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Eylül 22, 2009, 21:14:44 »
elegant modelini almayı planlıyorum bu ay sonu gibi işte renk biraz kafamı kurcalıyordu ama beyaza karar verdim gibi bi önceki leonumda beyaz renkti corollada beyaz yakışır mı diye kafamı çok kurcalıyordu bakalım ay sonuna belli olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 22, 2009, 21:19:29 »
elegant modelini almayı planlıyorum bu ay sonu gibi işte renk biraz kafamı kurcalıyordu ama beyaza karar verdim gibi bi önceki leonumda beyaz renkti corollada beyaz yakışır mı diye kafamı çok kurcalıyordu bakalım ay sonuna belli olacak
Bende de beyaz renk Seat Cordoba vardı, fakat şu anda gümüş gri Corolla sipariş ettim ve bugun yarın gelmesini bekliyorum.
İstediğiniz nitelikteki modeli bulma şansınız hemen olacak mı bir de onu düşünün.
Ben burdaki bayyide, özel yapılmış beyaz renk, cam filmli ve çelik jantli benzinli otomatik vites corolla gördüm ve vurulmuştum, ama ben dizel otomatik  istediğim için 20 gündür bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2009, 21:22:28 »
beyaz diyorum, son zamanlarda da çok popüler oldu zaten, beyaz ayrı bir hava katıyor:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 22, 2009, 21:42:09 »
beyaz diyorum, son zamanlarda da çok popüler oldu zaten, beyaz ayrı bir hava katıyor:)

+1
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2009, 22:40:15 »
Bende de beyaz renk Seat Cordoba vardı, fakat şu anda gümüş gri Corolla sipariş ettim ve bugun yarın gelmesini bekliyorum.
İstediğiniz nitelikteki modeli bulma şansınız hemen olacak mı bir de onu düşünün.
Ben burdaki bayyide, özel yapılmış beyaz renk, cam filmli ve çelik jantli benzinli otomatik vites corolla gördüm ve vurulmuştum, ama ben dizel otomatik  istediğim için 20 gündür bekliyorum.

benimde aracım beyaz leondu tsi dediler cok az yakıyor dediler ama yalan dolan 100km de 16lt yakıyordum şehir içinde aldıım gün bende ne gerekiyorsa yaptım body kit jant komple exhaust ve blow of.... arkdaşım da makul bir fiyat verince sattım amcamda mersin toyota plazanın sahibiydi kalitesininden şüphem yok ama yaşımada yakışır birşey olsun istiyorum onun için karar veremiorum tam olarak:s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2009, 22:41:10 »
ilk tercihim her zaman beyaz olur.sonrası gri'dir ;) bence beyaz alın
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 23, 2009, 00:21:05 »
bence de kesinlikle beyaz...ve direk benim planladığım şeyleri yapmayı planlıyorsun sen de :) ben de muhtemelen seneye yapcam ledli stop, angel eye far, 18 jant, dvd player, ve sağlam bir ses sistemi (yay saymama bile gerek yok, olmazsa olmaz :P ) direk benim planımı hayata koyacak gibisin, hayırlısı olsun..siyah boşver, beyaz iyidir ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 23, 2009, 00:23:50 »
Beyaz cok güzel duruyor dun Toyanda gordum gercketen cok guzel duruyor araçta

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Eylül 23, 2009, 00:41:12 »
kesinlikle siyah renk alın çünkü beyaz renk toyotaya hiç yakışmıyo ticari araç gibi duryo.ama siyah renk 10numara yakışıyo bide camlara film çektimmi tamam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Eylül 23, 2009, 01:45:51 »
bence de kesinlikle beyaz...ve direk benim planladığım şeyleri yapmayı planlıyorsun sen de :) ben de muhtemelen seneye yapcam ledli stop, angel eye far, 18 jant, dvd player, ve sağlam bir ses sistemi (yay saymama bile gerek yok, olmazsa olmaz :P ) direk benim planımı hayata koyacak gibisin, hayırlısı olsun..siyah boşver, beyaz iyidir ;)

bir önceki aletim mersinde baya konuşuluyordu insallah bu yapacağım corollada öyle olur bu gün dizel bi pasatta blow off sesini duydum corollaya onuda takmayı planlıyorum şimdiden gözümde canlanıyor araç:)  ama biraz zaman alacak gibi şu an avensise biniyorum kendimi birden aile babası gibi hissetmeye başladım:D:D:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 23, 2009, 02:53:13 »
Beyaz bence corollada daha güzel duruyor, ayrıca kullanım açısından da çok rahat. 2 güne bir yıkatma derdinden de kurtulmuş olursun hemde.