Gönderen Konu: yeni corolla beyazmı siyahmı:S  (Okunma sayısı 3410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla beyazmı siyahmı:S
« Yanıtla #20 : Eylül 23, 2009, 06:05:34 »
Yarısı siyah , yarısı beyaz olsun, kaza falan durumunda polisinde kafası karışır, kolay yırtarsın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 23, 2009, 06:05:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 23, 2009, 09:37:43 »
siyah renk, aracı daha bi ağır ve farklı gösteriyor, aracı parlatıp temizledikden sonra bakan bir daha bakmıyor değil... yalnız en ufak bir pisliği ve çizikleri anında belli ediyor,sürekli dış temizliği yaptırman ve itinalı bakman gerek, karar senin ben siyah alıp bunlarla uğraşırım diyorsan hiç düşünme siyaha devam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Eylül 23, 2009, 11:13:55 »
bence beyaz.siyahın bakımı zor.zamanla uğraşmaktan bıkarsın.yazın da sıcaktan elini değdiremezsin.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
« Yanıtla #23 : Eylül 23, 2009, 14:43:12 »
Ben de aynı soruya çok uzun süre takılmıştım arkadaşım. Beyaz mı, Siyah mı diye? Sonra gümüş griye takıldım bir ara, gümüş gri, camlara film güzel duruyordu ama her 10 yeni corolladan 6-7 tanesi gümüş gri. En son metalik gri'de karar kıldım, ama döşemeleri ve konsolu bej olmak kaydıyla.(Resimlerime bakarsan göreceksin) Beyaz, biraz polis arabası gibi duruyor. Siyah ise, mafya arabası gibi! Ama illaki ya siyah, ya da beyaz diyorsan, tabii ki beyaz!
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 23, 2009, 14:51:33 »
beyaz arkayada orjinal anatomik spoiler bide jantları kesinlikle bu olmalı
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 23, 2009, 14:59:44 »
Siyah ise, mafya arabası gibi!

cüneyt bey tessüf ederim, bi mafya olmamıştık  :lol:  

siyah renk aracı daha bi ağır gösterdiğinden genel anlamda devlet yetkililerin makam araçlarından tutun ağır abi takılanlara kadar  bi çoğu siyah kullanmayı bir zorunluluk olarak görüyorlar...

siyahı tek istememe nedenim, ufak tefek çizikleri göstermesidir, birde sokak lambası yanmadığında sokak bayağı bir karanlık oluyor, yukarıdan araca baktığımda göremiyorum,arada bir bakarken el feneri tutuyorum yerindemi diye  :D :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 23, 2009, 15:02:17 »
siyaha ben tilkiler vadisinde aşık olmuştum(reklam olmasın diye dizinin orjinal adını söyleyemiyorum :D :D :D)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 23, 2009, 15:51:59 »
beyaz arkayada orjinal anatomik spoiler bide jantları kesinlikle bu olmalı
snowflake.. gerçekten de güzel jant ama ben jant alcak olsam opsiyon listesinden jant almam, alcaksam da tte jantları var listede onlara bakarım..ama ben bu araca küçük bir offseti bulunan, 18 inç jantları çok yakıştırıyorum ( görmedim hiç yapan bunu, sadece hayalimde yakıştırıyorum :) :) koyduğun resimdeki hava kanalı da çok itici durmuş :) bozmuş jantın güzelliğini
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 23, 2009, 16:02:41 »
ben söz verdim kendime eğer bir gün bu kasa corolla almaya kalkarsam bu jantlı olanını bulucam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Eylül 23, 2009, 16:03:59 »
16" olanı güzel değil, 17 idare eder, 18" olanı anca güzel oluyor, bu kollar jant küçük olunca şişman duruyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 23, 2009, 16:05:15 »
bu kasa corollada hep düz olanlar var bu olunca çoık değişik oluyor bide şöle " fazla olursa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Eylül 23, 2009, 16:10:13 »
düz olan elegant donanımın jantı da ondan hep o var :) bi de ikisinin de " aynı olunca o düz olan daha büyük duruyor buna göre, tercih edilme nedeni o, çok kol jantı büyük gösterir hep, bi de kol düzse hatta düz kolda bükülme varsa daha da büyük duruyor :) bu tarz jantlardaysa (snowflake gibi) küçük ve şişman duruyor jant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 23, 2009, 16:33:35 »
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-26WQQaXQQ16247746WQQpXQQdisplayitemaradım buldum bunun 1.6 132 6 ileri ve spoileri biraz daha kalını :D ne hayal ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #33 : Eylül 23, 2009, 19:10:21 »
arkadaşlar bu corolla ya jant seçmek gerçekten çok zor ya kolay kolay her jant yakışmıyor orjinal jantı asla düşünmüyorum zaten...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Eylül 23, 2009, 21:11:15 »
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-26WQQaXQQ16247746WQQpXQQdisplayitem aradım buldum bunun 1.6 132 6 ileri ve spoileri biraz daha kalını :D ne hayal ama
araç mmt olmasa alınırmış  be :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 24, 2009, 23:43:32 »
Ben bir ay önce Corolla Sol aldım. Galerici arkadaşım da siyah renkli vardı.Ben kesinlikle siyah renk almam dedim.Çünkü önceki arabalarım beyaz ve metalik gümüş idi. Ama nasıl olduysa siyah renk çok güzel geldi. Siyah renk gerçekten asaletli ve ağır bir renk .Biraz temizlik problemi oluyor ama siyah renk arabaya gerçekten çok daha fazla yakıştığını gördüm.çünkü 12 seneden bu yana arabalarım hep beyazdı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
« Yanıtla #36 : Eylül 25, 2009, 12:16:51 »
cüneyt bey tessüf ederim, bi mafya olmamıştık  :lol: 
Yok canım, olur mu öyle şey :lol:
Ama bakın, Atakan Gürbüz kardeşimiz ne yazmış:
''siyaha ben tilkiler vadisinde aşık olmuştum(reklam olmasın diye dizinin orjinal adını söyleyemiyorum) ''
yani, ben daha ne diyim :) :) :)
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Eylül 25, 2009, 12:55:58 »
Arabanı bol bol yıkıyorsan siyahe, eğer arada arasıra yıkıyorsanda beyaz alderim :)