0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı ugurlu olsun her araca oluyomu?
resimli bir montaj aşamasını koyarsanız sevinirim.tam olarak ne işe yarar bu biraz aydınlat bizi
+1 bende tam anlamadım. nereye baglanıyo bu parça? fiyatı ne kadar?
Size türkiyedeki bu işi yapan firmanın linkini vereyim ayrıntı bulabilirsiniz ama fiyat farkı çok fazla.http://www.powersystem.com.tr/montaj.htmaracımın fotolarını yarın çekip koyarım.d-4d motorlarda montaj 2 dakikayı geçmez.
araç çok dik yokuşlardakalkış yaparken 2000 deviri geçmeden zorlanmadan kalkıyor.ama motor ışığı yandı onu söndürtmek için maalesef servise gitmem gerekecek. maalesef diyorum çünkü servisle hiç aram yok:((bu işi acaba diyorum bosch car servisleride yapabilirlermi?
Geçmiş oslun. Cihazlı kullanım ile ilgili tecrübelerinizide (performans, yakıt tüketimi vs.) zaman içinde paylaşmanızı dilerim. Teşekkürler.
Hayirli olsun. - Markali bir power box'mi takildi?- Ne kadar verdiniz?Not: Bosch service'de normalde uygun soketle, ECU'ye baglanip hata kodu siliyorlar.Eger garantiniz devam ediyorsa, Powerbox takili iken bence servise gitmeyin.Garanti iptal olabilir.
Güle güle kullanın.Böyle birşeyi ben de çok denemek istiyorum. Performansını çok merak ediyorum ve tabii ki problem çıkarır mı diye de! Araçta arıza ışığı görmek hiç te hoş olmaz.Benim aracım da d-4d ama mmt şanzıman. Düşük devirli ancak ekonomik. Bu çip tam olarak nasıl etki ediyor acaba? Araç daha mı atik kalkıyor? Eğer araç daha agresif olacaksa, o zaman mmt şanzıman vites geçişlerini daha da çok hissettirir gibi geliyor. Ayrıca şehir içi yakıt sarfiyatını da arttıracaktır diye düşünüyorum.Siz kullanmaya başladıktan sonra ne gibi bir fayda gördünüz?Ayrıca, kargolama sırasında gümrük konusunda bir problem olmuyor mu?Teşekkürler