0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih hocam, bana yazmaktan gına geldi ama pes etmeyi düşünmüyorum
Ben önemsemiyorum.Hatta yeni üyenin konusuna pek yorum yapmıyorum.Cevabını alıp gidiyorlar Fatih bey sie sormuşmuyduk bu soruyu.Şükür ben kendime sordurtmamıştım
Ben bu konuda bir polemik yaşadım ve artık kimseyi uyarmıyorum.
Fatih, sen kendini Tanışma bölümünde tanıtmışmıydın? Kesinlikle katılıyorum Özcan, insanlar 3 bilinmeyenli denklemdir, kadınlar ise 4.
Merhaba "isim soyisim", Toyota Club Türkiye sitesine hoş geldiniz.Lütfen yazacağınız mesajlarda büyük harf kullanmayın.İlk mesajınızın Tanışma bölümünde, tanışma amaçlı ve olabildiğince detaylı olmasını isteriz.Üye olurken kabul etmiş olduğunuz üyelik kurallarına bu adresten erişebilirsiniz. Lütfen mesajlarınızın içeriğini bu kurallar çerçevesinde oluşturun.Kişisel bilgilerinizi, imzanızı ve görünen resminizi Profilinizden değiştirebilirsiniz. Lütfen resim olarak kendi resminizi ekleyin. Böylece buluşma ve organizasyonlarda tanınmanız daha kolay olacaktır.Eğer herhangi bir bölümdeki konudan veya size gönderilen kişisel mesajdan şikayetçi olursanız, o mesajın altındaki "Moderatöre Rapor Et" fonksiyonunu kullanarak, kısa bir açıklama ile yöneticilere başvuruda bulunabilirsiniz.Sitemizde iyi zaman geçirmeniz dileğiyle,TCT Yönetimi
Hakkı abi yeni üyelere tanışma mesajı gidiyormu özelden ? ben kendi forumumda özelden otomatik tanışma mesajı yolluyorum ve mesajdada lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanışma bölümü kurallarına uygun olarak tanıtın diye bir yazı ve tanışma bölümünün linkini yolluyorum, böyle bir uygulama güzel olmazmı tabi eğer böyle bir uygulama yoksa
Alper cevabı benden önce vermiş. Buna ilave olarak mesela profil bilgilerini doldurmayan veya Tanışma mesajı yazmayan üyelerin diğer bölümlere mesaj yazması engellenebilir.
şöyle bir gerçek var herkes FORUM ortamına alışık olmayabilir... yazarak kendini ifade etmeye alışık olmayabilir... rutinde forum kullanan insanlar bu foruma da adapte olabiliyor ama bu malesef herkes için geçerli olmayabiliyor....
+1Biri benden mi bahsetti? Benden kendimi tanıtmam istendiğinde "siz sorun ben yanıtlayayım" diye yazmıştım
Çok iyi hatırlıyorum İçimden "Çattık" demiştim
Estağfurullah Mehmet hocam, keşke her forum acemisi senin gibi olsa
+1000