Gönderen Konu: Öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız.  (Okunma sayısı 2265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız.
« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2009, 10:44:38 »
+1000

bundan sonra ilk mesajı mekanik sohbete açana "ben oto kaporta ustasıyım" diyeceğim.... çaktırmayın durumu bakalım ne olacak....

haa bu arada ilk ve tek mesajını bana özel mesaj olarak atan da var edepsiz bir mesaj olmadığı için yönetime birşey söylemedim.....  töbe töbeee... :)
aha :) şimdi kıllandım meleğin hesabını açıp özel mesajlara bakcam :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2009, 10:44:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2009, 10:47:27 »
eminim melek böyle bir durumda olayı bertaraf eder yada gerekliyse sana bildirirdi türkay bey kardeşim....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 17, 2009, 10:50:36 »
öyle zaten ya, ben işin gırgırındayım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli