0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaslar uzunsüre alarştırmalarımdan sonra bugun 2010 model avensizi aldım babamın ısrarı üzerine ama bunda sadece memnun olan babam annem ve kardeslerim acıkcası arabayı beyenmediler açıkcası bende beyenmedim nedenine gelirsek 1-50 tl arabada hız sabitleyici yok ve takılamıyor 2-arabdaki öndeki direkler arabanın görüş mesafesini zorlaştırıyor döönşlerde 3- arabada bi anahtar var nasıl taşıcam bilmiyom biyerime batar mı onuda bilmiyom 50 tl arabada böyle anahtar 4-nevegasyon yok + iç donanım olarak berbat donanım yetersiz 1,5 tl ekstra masraf yaptım ve inanın hala yetersiz kauçuk paspas bile 130 tl adam şimdilik aklıma gelenler bunlar satış temsilcisiyle konuştum ve bunların hepsini söyledim inanın arkadas işinin tam erbabı laf canbazı o bile birşey diyemedi bu fiyata göre gercekten palı zaten liste fiyatından indire gittiler 700 tl neden alan yok ama şimdi siz bana neden aldınız dicecen babam ı kırmamak için ama gel gör ne kadar süreriz onu kestiremiyorum
1-Yazdıklarınızdan hiç bir şey anlayamadım ama sanırım yeni aldığınız Avensis'ten (avensiz diye yazılmıyor)2-Alırken gözleriniz görmedimi memnun kalmadığınız yerleri.3-50 TL'lik araba alırken hiç mi test etmediniz.Araba alıyorsunuz,pazardan domates değil.4-Modeli ne olursa olsun bütün Toyota araçlarının anahtarları uzundur.Bu hırsızlığa karşı alınmış önlemlerden biridir.X marka bir araç kapı kilitinden zorlanmak kaydı ile 5 dakikada açılırken,bu uzun anahtar sistemi sayesinde Toyota araşları pekte gözdeleri değildir.Genelde cam patlatarak soyarlar5-Yeni arabaya 1,5 TL ne masraf yaptınız onu anlayamadım. Yazdıklarınıza bakarak şunu belirtebilrim ve eminimki diğer forum ahalisi arkadaşlar da hak vereceklerdirki sorun arabada değil sanki sizde gibiymiş.Uzun bir araştırma yapmış olsaydınız bu arabayı almaz daha kaliteli bir işçilik ve donanıma sahip olan ve Türkiye'nin en çok satılan aracı Megané alırdınız Arabayı almış oldunuz bir kere.Artık onunla mutlu mesut yaşamaya ve arabanızı sevmeye bakın.onu bulamayan da var.
pardon ?
Burak Pardonluk bir durum değil sen Özcan abiyi anlamamışsın latife yapmış o mesajda imalı bi gönderme
ya insanlar gıpta ile bakıyo iç geçiriyo böyle bi araca sahip olmak için siz üzülüyosunuz...hayret...