0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu ürün orjinal Serkan ama aradaki boru dediğin zaten sadece intake sistemlerde yani set olarak olur ben o şekilde aldım ve sanırım 2005 yazıydı 325 tl civarında bi para vermiştim bu şekilde
Mesut Abi paylaşım için teşekkürler. (Arkadaşım için çok yararlı oldu,onunda teşekkürlerini ileteyim)
paylaşım için teşekkürler
Mustafa mutlaka yağla sakın yağsız takma aracına o filtreyi, en azından sprey şeklinde yağlar var onlardan al ve abartmadan sık filtrene , daha sonrada filtreyi ışığa tutup, yağın tüm gözeneklerine işlediğinden emin ol mutlaka
yok abi takmadım zaten.kamyonda yağlı filtre vardı onlar farklı tabi ama yağlarken sorun olmazda ne tür yağ kullanıyım ?
abicim çok teşekkür ederim.Doğru kalın yağ olursa geçirgenliği azalır.Demek istediğinizi anladım teşekkürler
vallaha mesut başkan hem resimli anlatıyosun hemde sorulara ayrıntılı cevap veriyosun tebrik ederim seni +1 alkış bayramında kutlu olsun bu arada.
Ben bu konuyu atlamisim, cok yararli bir paylasim, tesekkurler Mesut. Benim arabada kutu ici K&N filtresi var, takali yaklasik 20bin km olmustur.Hic temizlemedim daha.Kutu ici filtreler icin 50bin milde bir temizleyin diyorlar. Demek ki bu sure-mesafe asiri uzun. Tekrar fotograflar ve nalatim icin tesekkurler.
valla güzel bir konuya deginmişsin.teşekkurler
güzel bir paylaşım. ince ve zahmetli hukmmalı bir iş...
paylaşım için teşekkürler mesut bey. elinize sağlık.