0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Mesut güzel paylaşım peki bi filtreyi kaç kere temizliye biliyoruz? Erdi lpg de de oluyor fakat benzindeyken aldığın sesi ve performansı alamazsın
bu filitrenin yenisi çokmu pahalıki hem 80 lirayı verip hemde uzun uğraşlara giriyorsunuz
Bu filtrenin yenisi ortalama 125-130 tl civarlarında.Verdiğin bilgiler için de teşekkürler Mesut abi.
faydalı bi paylaşım tşkrler mesut akın
bunu neye göre söylüyorsunuz ki denediniz mi gözünüzle gördünüz mü ? arkadaşımda 1.6 clio sport var tek kapı benzindede lpg'dede şahane ses veriyor yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen
mesut eline sağlık güzel bi paylaşım olmuş, işin gerçeği daha önce başka bir konuda hava filtresini temizlemede senin açıklayıp arkadaşlarında desteklediği "hava filtresini temizlemek için hava tutulmaz,aksine zarar verir" kelimesinden sonra hava tutmuyorum,filtreyi hafif elime vurma yoluyla temizlemeye çalışıyorum ama o da ne kadar faydalı oluyor bilemiyorum... yan komşum japon araç parçaları ithal eden firmada çalışıyor, beş, bilemedin altı ayda bir hava filtresini ondan alıp değiştiriyorum,hava filtrelerinde yağlı-yağsız olarak bir fark var sanırım?
abi bilgi için sağol .bende sıradan bir filtre var ben normal su ile temizledim fakat yağlamadım.KN in kiti biraz pahalı ve yağlayabileceğim başka yağ var mı ? nebiliyim motor yağı falan
Başkan gene süper iş çıkarmışsın ellerine saglık
bende de itg marka sünger filtre var.. solüsyonmuş, yağmış uğraşmıyorum..su- sabun yıkayınca mis gibi oluyor ama toz almasından korkuyorum..her ne kadar toz almaz deseler de alıyor gibi geliyo bana..bir ara k&n almak lazım..1.600.000km garanti var
mesut abi tekrar teşekkürler bide fıltrelerın çakmaları oluyomu galıba benimki çakma simotaymış
abi aradım aldığım yeride kesinlıkle sahte falan olamaz istersen adres verdı kendi adresini ismini sorabilirsin dedi ama ben biyerde hata yapıyorum galiba, ara borusu yok ondan olabilirmi acaba fıltre ve aradakı bağlantı sadece yumuşak plastiklerle yapıldı...http://urun.gittigidiyor.com/SIMOTA-KARBON-KULU-FILTRE-70MM_W0QQidZZ16439937bendeki bu, direk eski fıltre kutusun üst kapağının çıkarılıp bu takıldı