0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut selam alakası yok ama resimdeki araç senin se jantları nereden aldığını yazarsan sevinirim .çok yakışmış gerçekten..
TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİNDEN ÖTÜRÜ AMA ÇOK YAKIŞMIŞ BENCE ..
madem jant sorulmuş bende yaylarını sorayım bari mesut abi altını vuruyormusun hiç her an yayları takabilirim de o yüzden soruyorum
Aracın altını hiç vurmadım bugüne kadar, 1 - 2 kez kasislerde (öküz ölüsü gibi büyük yapıyorlarya bağzılarını bilinçsizce) araçta 5 kişi varken altını sürttüm okadar, ama servistede özellikle altına bişey varmı diye baktırtmıştım , servis ilk günkü gibi temiz demişti, yanlarda kriko ile kaldırma yerleri var onlar sayesinde aracın altı pek yere sürtmez ilk önce onlar sürtüyor
Hazır Mesut abimi yakalayabilmişken bende kit i nereden bulacağımızı sorayım abi TR içerisinde ae101 için kit mevcut mu arastırmama ragmen ben bulamadım yurdısından getirticem bu gidişlehttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/1993-1994-1995-Toyota-Corolla-1-6-1-8-4CYL-Air-Intake_W0QQitemZ140373114714QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item20aee3bf5a
bu normal short ram kit.bunu orjinaL siyah borusu ilede yapabilirsiniz zaten.cai ( cold air intake ) kit ini bulabilirsiniz o daha yararlı olur tabiki.yay alacaklarada tavsiyem Eibach olur.gerçekten en konforlu yay şuan eibach'ta.
TTE'de eibach mı kullanıyor mesut abi ? bunu biLmiyordum
Paylaşımınız için teşekkürler Mesut Bey.Bir sorum olacak; 05 corolla sol sedan var şükür. Orjinalini bozmadan ses yapmadan hava filtresi istiyorum. Tavsiyeniz olurmu ve kutu içi performans filtre hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Tıfılkene sormuşum . Cevabın için teşekkür ederim .