0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başkan aklıma da geldi biliyo musun cheesy ama hadi dedim işim düşünce arayan adam olmayım dedim aramadım
söyleseydin yapardık canım sıkılıyodu evde zaten bugünde son günümdü şerit işide yattı zaten senin
niye yattı ya, sel mi bastı adamın mekanını?
yooo bizim evin önünde yapacaz oglum şerit bana gelecek sen bizim buraya gelecen biz çekecez şeridi senden ses soluk cıkmayınca bende yattı bu iş dedim
alalım onu başkan ya, sen iletişime mi geçcen? renkleri belirledim kafamda, onları söyleyim mi sana? nasıl halledelim? parayı sana mı vereyim ?
msn ne ekle beni
Ha bi de sen de alışmışsın başkan falan
Eline sağlık güzel olmuş, arka camda içte asılı olan Logo da güzel. Ben hala siyah tampondan yanayım. Daha sportif duruyor.
Eline sağlık, çok temiz bir çalışma olmuş. Araç da çok temiz, iyi günlerde kullan...
Türkay abi senin eskiden aracının plakası reflektör oldugundan arka tampondaydı büyük ihtimalde çift taraflı bantla yapıstırmıstırmışsındır. O plakayı tampondan cıkarırken sorun oldumu???
Türkay güzel olmuş valla. Bu arada bence tamponlar siyah kalsın. Gayet uyumlu duruyor. İlla bişey yapcaksan biraz bakım yaparsın tamponlara olur biter. Bu arada burası neresi Şaşmaz'da, merak ettim Ha bi de sen de alışmışsın başkan falan
Siyah tamponda kararlısın ama di mi
pazartesi günü arabaya ayrı bi hava gelecek
sıra erhanda onun arabayada yapacaz
131 yazınca bende Murat 131 aldın sandım:)))))
Ben takmayım isterseniz. Malum polisler de bana takabilir