Gönderen Konu: yolumun üstü sanayi..  (Okunma sayısı 10484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
yolumun üstü sanayi..
« : Eylül 11, 2009, 13:47:19 »
131de yavaş yavaş değişiklikler devam ediyor..geçenlerde şaşmaz sanayinin önünden geçerken hadi gireyim aklımda olan 2 parça şey varken yaptırayım dedim..biliyorsunuz cam filmi çektirmiştim camlara, kapı direkleri beyaz beyaz kalmıştı öyle, bütünlüğü sağlayalım diye mat siyah folyo çektirdim, elim değmişken de sarı sinyallerden nefret ettiğim için arka tarafa hoş bir rötuş yaptırdım..buyrun fotolar;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

yolumun üstü sanayi..
« : Eylül 11, 2009, 13:47:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: yolumun üstü sanayi..
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2009, 13:59:06 »
türkay abi ufak dokunuşlar kendini göstermiş güzl olmuş bütünlük sağlanmış.birşey dışında egzoz
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2009, 14:01:33 »
türkay abi ufak dokunuşlar kendini göstermiş güzl olmuş bütünlük sağlanmış.birşey dışında egzoz
egzoza ben de kıl oluyorum, böyle bir şey gibi çıkıyor ( ne gibi yazmıcam :) ) onu değiştircem, kafa değil de son susturucu takcam, oval çıkış planlıyorum, aslında çift çıkış var aklımda, hem sağdan hem soldan..yapcaz zamanla işte bir şeyler..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2009, 14:03:20 »
131 yazınca bende Murat 131 aldın sandım:)))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2009, 14:05:03 »
131 yazınca bende Murat 131 aldın sandım:)))))
benim 131im th 131 :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2009, 14:06:43 »
Siyah tamponda kararlısın ama di mi :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2009, 14:07:59 »
Siyah tamponda kararlısın ama di mi :)
şimdiye kadar kararlıydım hep ama şu haliyle çok fazla siyah hakimiyeti oldu arabada..aslında beyaz amerikan tampon düşünmüyor değilim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 11, 2009, 14:11:51 »
Oh oh iyi .. Çok kişinin içine dert olmuştu.. :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Eylül 11, 2009, 14:14:19 »
beyaz çok sade ya, böyle yaşlı nine gibi duruyor :) (arabayı insanlaştırmada son nokta) beyaz tampon orjinal olarak yapar mıyım hiç bilmiyorum, kit olayına girip tamponda biraz değişikliklerle yapabilirim ama beyaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 11, 2009, 14:18:45 »
Biraz fazla düz evet..
Belki bir gölge oyunu (iki renk tonu) veya üstüne ince siyah bir bant da olabilir ama zor. Beyaz zor bir renk.
Neyse iyice düşünüp öyle harekete geçiyorsun zaten.. En doğrusunu bulacağından eminim.
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #10 : Eylül 11, 2009, 14:20:02 »
türkay abi hayırlı olsun.Güzel durmus.Sunu anlamıyorum  niye bütün stoplara siyah folyo cektirmiyorsunuzda sadece sinyale cektiriyorsunuz anlıyamıyorum  ;) Ama yinede güzel durmus :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 11, 2009, 14:22:01 »
Reflektöre ne oldu Türkay.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 11, 2009, 14:29:15 »
güzel olmuş tamamen simsiyah stopları şahinlere yapıyolar!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2009, 14:38:45 »
türkay camlar hoş olmuşta arka stopları tamamen kırmızı yapsaydın daha iyi dururdu bence kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 11, 2009, 16:20:06 »
Türkay oldukça güzel olmuş çok yakışmış, en çok da arka plakalığın eski haline gelmesi yakışmış, öncekini hiç beğenmemiştim çünkü, bu hali çok güzel olmuş ama.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 11, 2009, 16:22:15 »
türkay söyleseydin biz yapardık folyo işini :D güzel olmuş bide şu stoplardaki beyaz yeride kırmızı yapsaydın dehşet olurdu
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2009, 16:23:41 »
Türkay araba çok hoş olmuş.. Bu kapı direklerine mat folya çektirmek kaça mal oldu
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #17 : Eylül 11, 2009, 16:29:53 »
en çok da arka plakalığın eski haline gelmesi yakışmış, öncekini hiç beğenmemiştim çünkü, bu hali çok güzel olmuş ama.

+1
kesinlikle çok güzel olmuş ayrıca kararmış sinyaller de ayrı bi güzel durmuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 11, 2009, 16:34:35 »
   Adam Ankara'ya gelince bir Bilkent'ten birde Şaşmaz'dan dışarı çıkmıyor ya...Türkay nettin sen öyle arka tarafa.Eski halini almış :wacko:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Eylül 11, 2009, 16:49:53 »
Biraz fazla düz evet..
Belki bir gölge oyunu (iki renk tonu) veya üstüne ince siyah bir bant da olabilir ama zor. Beyaz zor bir renk.
Neyse iyice düşünüp öyle harekete geçiyorsun zaten.. En doğrusunu bulacağından eminim.
iyice düşünüp, birkaç kişiye de danışıp (mesela iç işleri müdürü melek hanım :P ) yapıyorum abi..beyaz gerçekten de zor renk, ağır şeyleri kaldırmıyor ama küçük dokunuşlar hemen değiştiriyor aracı..

türkay abi hayırlı olsun.Güzel durmus.Sunu anlamıyorum  niye bütün stoplara siyah folyo cektirmiyorsunuzda sadece sinyale cektiriyorsunuz anlıyamıyorum  ;) Ama yinede güzel durmus :D
bütün stop siyah olunca hoşuma gitmiyor, çok 'abeci' duruyor (abeci kelimesini açıklamak zor, apaçi diyebiliriz onun yerine) böyle daha orjinal olduğunu düşünüyorum, gözüme daha -orjinal- geliyor
Reflektöre ne oldu Türkay.
bu forumdan ismail arkadaşımıza gerekti, satar mısın dedi, 5 dakika içinde yaptık alış verişi
güzel olmuş tamamen simsiyah stopları şahinlere yapıyolar!!!
+1
türkay camlar hoş olmuşta arka stopları tamamen kırmızı yapsaydın daha iyi dururdu bence kardeşim
arka stoplar tek renk olunca hoşuma gitmiyor, sinyalin olduğu kısım farklı olmalı bence, ve bu kullandığım folyo ile sinyaller turuncu bir şekilde çok rahat yanıyor, kırmızı olunca folyo, kırmızı yanıyor sinyal..zaten beğenmiyorum tamamen kırmızı stop
Türkay oldukça güzel olmuş çok yakışmış, en çok da arka plakalığın eski haline gelmesi yakışmış, öncekini hiç beğenmemiştim çünkü, bu hali çok güzel olmuş ama.
beyaz sinyallisini bulayım da onu takayım :) beğenmene sevindim abi
türkay söyleseydin biz yapardık folyo işini :D güzel olmuş bide şu stoplardaki beyaz yeride kırmızı yapsaydın dehşet olurdu
başkan aklıma da geldi biliyo musun :D ama hadi dedim işim düşünce arayan adam olmayım dedim aramadım
+1
kesinlikle çok güzel olmuş ayrıca kararmış sinyaller de ayrı bi güzel durmuş...
çok sağolun teşekkürler
   Adam Ankara'ya gelince bir Bilkent'ten birde Şaşmaz'dan dışarı çıkmıyor ya...Türkay nettin sen öyle arka tarafa.Eski halini almış :wacko:
sattım abi ya reflektörü, belki alırım ama bu sefer önce tampon ayarlıcam plakalıklı ondan sonra takcam reklektör