0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay abi ufak dokunuşlar kendini göstermiş güzl olmuş bütünlük sağlanmış.birşey dışında egzoz
131 yazınca bende Murat 131 aldın sandım:)))))
Siyah tamponda kararlısın ama di mi
en çok da arka plakalığın eski haline gelmesi yakışmış, öncekini hiç beğenmemiştim çünkü, bu hali çok güzel olmuş ama.
Biraz fazla düz evet.. Belki bir gölge oyunu (iki renk tonu) veya üstüne ince siyah bir bant da olabilir ama zor. Beyaz zor bir renk.Neyse iyice düşünüp öyle harekete geçiyorsun zaten.. En doğrusunu bulacağından eminim.
türkay abi hayırlı olsun.Güzel durmus.Sunu anlamıyorum niye bütün stoplara siyah folyo cektirmiyorsunuzda sadece sinyale cektiriyorsunuz anlıyamıyorum Ama yinede güzel durmus
Reflektöre ne oldu Türkay.
güzel olmuş tamamen simsiyah stopları şahinlere yapıyolar!!!
türkay camlar hoş olmuşta arka stopları tamamen kırmızı yapsaydın daha iyi dururdu bence kardeşim
Türkay oldukça güzel olmuş çok yakışmış, en çok da arka plakalığın eski haline gelmesi yakışmış, öncekini hiç beğenmemiştim çünkü, bu hali çok güzel olmuş ama.
türkay söyleseydin biz yapardık folyo işini güzel olmuş bide şu stoplardaki beyaz yeride kırmızı yapsaydın dehşet olurdu
+1 kesinlikle çok güzel olmuş ayrıca kararmış sinyaller de ayrı bi güzel durmuş...
Adam Ankara'ya gelince bir Bilkent'ten birde Şaşmaz'dan dışarı çıkmıyor ya...Türkay nettin sen öyle arka tarafa.Eski halini almış